Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randiig normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randiig normális, ha nincs csók?

Figyelt kérdés
Srác 26,én 20.
2009. okt. 14. 10:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! 11:16 vagyok.

Ugy értettem, hogy ne azzal törődj, hogy mikor csókol meg, mert az nem számít semmit sem. Ha jól csókol, meg jó az ágyban is, az attól még nem kapcsolat.

Persze mindezekre szükség van, csak furcsa hogy van, aki emiatt aggódik.

26 évesen pedig már általában kezébe veszi az ember a saját életét, ezért megfontoltabban cselekszik. Gondolom, mert párt keres magának, nem csak egy játszótársat. Persze nem tudhatom, hogy milyen célok vezérlik, de hogy nem kapkodja el, semmit sem jelent.

Minden jót! :-D

2009. okt. 14. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
nálam mindig az első randin volt csók. de nem azért mert én akartam, hanem egyszerűen letámadott. ennyit erről...
2009. okt. 14. 20:07
 13/13 anonim ***** válasza:

nálam mindig volt 1. alkalommal:)

de ha már az 5. után sincs akkor ott vmi baj van:S

2009. okt. 27. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!