Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22év korkulonbseggel mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22év korkulonbseggel mennyire mukodhet a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
En 29eves vagyok,az illeto 51.amikor megismertem nem gondoltam ennyinek.40-45nel nem neztem tobbnek.egy eve ismerem nagyjabol.mar akkor is nagyon szimpatikus volt.majd egyszer elhivott par honapja h uljunk be valahova kavezni.mivel en oszinte embernek tartom magam es tisztan akartam kezdeni a kapcsolatunkat elmondtam neki h kisbabat varok.(a gyerek apja lemondott a jogairol ,nem is erdeklodik,de ez egy masik tema)...a napokban ujra elhivott kavezni.annyira megolrultem neki h igen mondtam es nagyon jol ereztuk magunkat.3orat beszelgettunk vegig.figyelmes,kedves,elozekeny.majd a randi vegen megcsokolt.mondta h nem kell rohanni sehova.van idonk.es minden alakul ugyis magatol.ez is nagyon szimpatikus benne,h erzem nem arra megy h minnel hamarabb megfektessen..reg ereztem magam ennyire jol..van valakinek tapasztalata ilyen korkulombseggel?
2017. aug. 4. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nincs evvel semmi gond,biztos valami gazdag faxi
2017. aug. 4. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1. magánügy

2. a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, a felelősség is a tiéd

3. a te életed, senkinek semmi beleszólása

4. Felnőtt párkapcsolatok kategória, akkor viselkedj felnőttként is

5. idővel úgyis kiderül, hogy mik a szándékai

6. minek kell külső megerősítés, magadtól nem tudsz dönteni a saját életeddel kapcsolatban?

7. minden kapcsolat működőképes, ha a két fél akarja és tesz is érte minden nap

Sok Boldogságot Nektek! :)

2017. aug. 4. 19:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Van veszíteni valód? :) Ha úgy érzed működhet, vágj bele. Nekem nem ment, de lehet mi az életünk nem a megfelelő szakaszában találkoztunk.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
20 évvel idősebb barátom 7 és fél évig volt nekem is. Nem a kor különbség volt az oka,hogy szétmentünk,tehát működhet!
 5/11 A kérdező kommentje:
egyatalan nem gazdag.cserebe viszont elbovolu,kedves,figyelmes es azt mondja h a bajommal es a kedvessegemmel teljesen levettem a labarol
2017. aug. 4. 19:35
 6/11 A kérdező kommentje:
en ugy gondolom a szeretet es a szerelem kortalan..es nem is tudom..en latok benne valamit...valami kulonlegeset..
2017. aug. 4. 19:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne itt kerdezösköd. Ha biztos vagy a dolgodban és tenyleg jôl megvagytok ,akkor vàgj bele! Veszteni nem vesztesz semmit.

Ahogy îrjàk senkinek nincs hozzà köze és csak ketotokon mullik hogy alakulnak a dolgok.

Én 25vagyok ,pàrom 50ven. Egy éve egyûtt ,oké minden.

2017. aug. 4. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez talán még most nem gond de de pár év múlva már érezni fogod...
2017. aug. 4. 20:07
 9/11 Bence_ ***** válasza:
Jó mellette lenni, jól erzed magad amikor vele vagy?
2017. aug. 4. 21:15
 10/11 A kérdező kommentje:
nagyon..olyan mint mikor megall az ido es csak o es en vagyunk.kicsit feltem az elso randitol h vajon mennyire tudunk egymasra hangolodni.de nagyon reg nevettem ennyit valakivel
2017. aug. 4. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!