Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ettől romlott meg ennyire a kapcsolatunk? (többi lent)
A nyáron megismertem egy fullos,kelemen anna ferling aranyos csajt,összejártunk,iszogattunk,utánna 1x nála is aludtam,meg a szülinapjára is meghívott
Találkozgattunk néha még fent( melóztam,nem sokat jártam fel) és meghívott a nővére születésnsnapjára,és én nem mentem el,mert inkább haverokkal mentem sörözni.Ez óta alig köszön,facebookon sem ír,felsem hív soha,rám sem néz már.tök szar így,szerintetek a szülinap miatt pikkel rám már hónapok óta?
Igen...haragszik rád, mert valszeg neki a tesója fontos személy, és mivel meghívott az ő szülinapjára te is fontos voltál neki...azt akarta, hogy vele legyél ezen az eseményen, te pedig s z a r t á l rá, és inkább sörözni mentél másokkal...ezen bepipult, és világossá vált neki, hogy nem sokat jelentett neked az ő személye...ezért néz levegőnek.
Elbaszcsiztad...
Próbálkoztál helyrehozni? Mert, ha még nem, akkor nem ártana megpróbálni! Hátha nem olyan szőrösszívű...
Nőként ez nekem is baromira rosszul esett volna, de ha őszinte megbánást látnék a másikon én adnék még egy esélyt a dolognak...azért, mert senki sem tökéletes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!