Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámehet a kapcsolatom? 2,5éve járunk a barátnőmmel. Eddig jól megvoltunk. Kb.2 hónapja viszont sokat romlott a kapcsolatunk. Ennek az az oka,hogy megjelent egy lány,aki az ő barátnője.
Bár sokáig nem tartották szorosan a barátságukat,de most munkatársak lettek.Azóta teljesen máshogy viselkedik velem a párom.Mintha elhidegüt volna,felületesebb és időnként felhozza,hogy mi lenne ha szakítanánk:(Ilyenkor nagyon elszomorodom és egyből azt kérdezem tőle,hogy most ezt komolyan gondolta e.Pár óra mulva viszont viszakozik,mégsem akar szakítani,de érzem rajt,hogy nem az igazi:(
Én ezt a lányt nagyon nem kedvelem(állandóan bulizik,éjszakázik,csavarog stb.)És nagyon rossz hatással van a barátnőmre!Mióta ujra nagy barátnők lettek,teljesen őt majmolja mindenben.Öltözködésben,beszédben,viselkedésben.
De nem is értem amugy.Hiszen a párom teljesen más karakterü ember.Ő egy halk,szolid,kedves kis csaj!
Nem értem mi voza ebben a lányban.
Félek attól,hogy ez miatt szakítani fogunk,pedig már 1.5éve együtt is élünk.Ő 22 én 27.
Tudtok valamit tanácsolni,hogy hogyan tudnám megmenteni a kapcsolatunkat?
Köszi a válaszokat!
Valami gyanús mégis van a barátnődben,ha ennyire tudja befolyásolni a barátnője.Nekem így nem is tűnik megbízhatónak.
Szerintem te annyit tudsz tenni,hogy leülsz a barátnőddel,és őszintén elmondod neki,hogy nagyon megváltozott.Gondolkozzon el,hogy mit akar tőled,és milyen tervei vannak a jövőre nézve. Egész fiatal a barátnőd,ilyenkor jönnek azzal,hogy még nem élték ki magukat.Talán nála is ez van?
Sajnálom,de ha nem változik,akkor szerintem ennél rosszabb lesz a kapcsolatotok!:-(
Szerintem akkor légy vele türelmes,és ha menni akar,menjen.
Tudom,hogy nagyon rossz érzés lehet ez neked,de így időt adsz neki,hogy átgondolja,hogy mit hogyan akar.
Ha őszintén szeret téged,akkor hanyagolni fogja a barátnőjét,mert rájön,hogy fontos vagy számára.
Kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!