Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy 33éves férfival aki számomra különös tudnátok véleményt adni erre?
33éves autó szerelőként dolgozik, a szüleivel él együtt, elmondása alapján egyszer volt csak szerelmes azután csak futó szex kapcsolatai voltak, és egyszer volt egy fizetős ribizlivel is, azután utoljára volt 8honapig egy olyan lánnyal aki 21éves nem dolgozik, és éttermekbe vitte, elmondása alapján a csaj csak pénztárcának használta őt és tagadja hogy szerette azt mondja csak a szexre használták egymást és ennyi. Velem szemben ilyen kihangsúlyozza hogy örül annak hogy van munkahelyem és nem tőle várom a támogatást mint az exe, én rám idáig nem költött mint exére én egyedül élek és egyedül tartom fenn, magamat és mikor feljön hozzám olyankor előtte nem nagyon eszik, és kérdeztem mennyit eszik általában és mondta hogy sokat reggelire ő meg bír enni 8-10tojást és egy kg kenyeret is akár, úristen ezt eléggé sokkalodtam mert én egy fizetésből beosztva a pénzemet így jövök ki nem eszek ennyit én van hogy 2csomag kekszet meg eszek és nekem annyi elég is ha sokat ennék na akkor fixen nem jönnék ki a pénzemből. Azt furcsállom hogy ő azt mondja azért nem szokott othon enni mert nem tetszik neki amit az anyja főz olyankor inkább éttermekben eszik, vagy pizzázni megy el, és ha ezt így megteheti és elvitte magával az exét aki elmondása alapján csak pénztárcának használta és munka undora volt nálam meg örül hogy dolgozom akkor hozzám mért jön üres kézzel és úgy hogy nem evett semmit se, és engem mért nem hivott meg 2hét alatt semmire se lehet hogy én nem tetszem neki vagy nem fogtam meg semmivel se mint az exe aki pénzre ment és engem meg csak szexre használ.
26/N
"8honapig egy olyan lánnyal aki 21éves nem dolgozik, és éttermekbe vitte, elmondása alapján a csaj csak pénztárcának használta őt"
Ezt nem igazan tudom ertelmezni. Tehat a pasi honapokon at ettermekbe vitte a csajt, - onszantabol - es a csaj penztarcanak hasznalta ot. Ha rendszeresen meghivok valakit ebedre, vacsorara, abba mi a kihasznalas? Hiszen en hivtam meg ot.
Én először is megmondanám neki, hogy 26 éves, egyedül élő nő vagyok (egyébként én is pont 26 vagyok és egyedül élek), rám nem főz anyám meg nem fizeti senki a kajám meg a rezsim, ezért lesz szíves nem úgy viselkedni, mint aki ideköltözött, amikor még csak ismerkedünk. Aztán az alábbi lehetőségek közül választanék, attól függően, hogy az előbbire hogyan reagált, mennyit van nálam egy héten, illetve milyen a kedvem.
1. Megkérném, hogy vásároljon magának, amit enni akar, és hozza magával, ha átjön. Alapból nem szokásom több doboz tojást tartani itthon, nem szeretem kidobni a kaját, és én magam kb havonta 2x eszek tojást. Ne kelljen már pluszban neki teletömni a hűtőt, ki ő, az angol királynő?
2. Megkérném, hogy fizessen a rezsibe - ha pl heti 3 napot nálam tesped, ez tök észszerű megoldás.
3. Megkérném, hogy ha pl hetente 2x nálam van, akkor mondjuk ebből egyszer vigyen el reggelizni, ne mindig csak nálam együnk.
Ezen kívül rávilágítanék, hogy jelenleg ő maga az exe, ugyanis én úgy fizetem most a kajáját, mint ő az éttermezéseket anno.
Valamint azt is elmondanám, hogy nem tartom egészségesnek, ha a felek egyáltalán nem költenek egymásra, és azt se, ha az egyik jóval többet költ a másikra, mint fordítva. Én is meg szoktam hívni a pasimat egy fagyira, sörre, veszek neki is sütit, ha magamnak hozok haza, vagy akár főzök neki valamit, szóval az a minimum, hogy nem csak viszi a pénzt és a energiámat, hanem hasonlóan viszonozza a kedveskedést, vagy "könnyít" az életemen máshogy (kitakarít, megsétáltatja a kutyát, kimos, rendel pizzát, hogy ne kelljen főzni, vagy akármi - ha már félig együtt lakunk, ez sem ördögtől való dolog).
Ne hagyd magad hülyére venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!