Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy 33éves férfival aki számomra különös tudnátok véleményt adni erre?
33éves autó szerelőként dolgozik, a szüleivel él együtt, elmondása alapján egyszer volt csak szerelmes azután csak futó szex kapcsolatai voltak, és egyszer volt egy fizetős ribizlivel is, azután utoljára volt 8honapig egy olyan lánnyal aki 21éves nem dolgozik, és éttermekbe vitte, elmondása alapján a csaj csak pénztárcának használta őt és tagadja hogy szerette azt mondja csak a szexre használták egymást és ennyi. Velem szemben ilyen kihangsúlyozza hogy örül annak hogy van munkahelyem és nem tőle várom a támogatást mint az exe, én rám idáig nem költött mint exére én egyedül élek és egyedül tartom fenn, magamat és mikor feljön hozzám olyankor előtte nem nagyon eszik, és kérdeztem mennyit eszik általában és mondta hogy sokat reggelire ő meg bír enni 8-10tojást és egy kg kenyeret is akár, úristen ezt eléggé sokkalodtam mert én egy fizetésből beosztva a pénzemet így jövök ki nem eszek ennyit én van hogy 2csomag kekszet meg eszek és nekem annyi elég is ha sokat ennék na akkor fixen nem jönnék ki a pénzemből. Azt furcsállom hogy ő azt mondja azért nem szokott othon enni mert nem tetszik neki amit az anyja főz olyankor inkább éttermekben eszik, vagy pizzázni megy el, és ha ezt így megteheti és elvitte magával az exét aki elmondása alapján csak pénztárcának használta és munka undora volt nálam meg örül hogy dolgozom akkor hozzám mért jön üres kézzel és úgy hogy nem evett semmit se, és engem mért nem hivott meg 2hét alatt semmire se lehet hogy én nem tetszem neki vagy nem fogtam meg semmivel se mint az exe aki pénzre ment és engem meg csak szexre használ.
26/N
Én legalább láthatom ha akarom, míg neked külföldről elég nehézkés...
"Könyöradomány"? Akkor jóóóó sokan vannak "könyöradományban" ("fater vette" házakban, kiürült rokonság ingatlanokban), és nem csak a régióban. Gondolom mindegyikük szarember, pusztuljanak. Vagy legyenek ők is hontalan kozmopoliták, az jó lenne.
Ennyire nem megy neked az értelmezés? 1 vagy maximum 2 év múlva ott fogok élni. És ha szerinted "gáz", ha kihasználok egy jó lehetőséget (nem kell 100 ropit virítani minden hónapban, de attól én még önállóan fogok ott élni és egy kis kezdőtöltettel amit most gyűjtögetek).
"Nagyon nehéz normális férfit találni a 20-30év közöttiek között."
Hát, ő sem az.
Jaj ecsécském, tényleg annyi maradt, hogy abba próbálsz belekötni, hogy külföldön élek és ezért hontalan vagyok?:))) Nem vagyok hontalan. Magyar állampolgár vagyok és egy másik országban van lakásom. Szemben veled, akinek ugye nincs.
Ha nem lennél ilyen kis töketlen, nekem semmi bajom nem lenne azzal, hogy a szüleid tulajdonában lévő házban élsz önálló életet, miközben fizeted a rezsit. De te még ezt sem teszed meg, inkább otthon masszírozod a mazsoláidat és arról beszélsz, hogy majd egy-két év múlva. Miért egy-két év múlva? Miért nem most? Nettó 170-ből nehogy már ne tudj kifizetni egy rezsit, még a szüleidnek is segítenél vele, mert hiába áll üresen a ház, ha nem lakik benne senki, valamennyit akkor is kell fizetni a rezsiért. De nem, te otthon bohóckodsz még mindig. Az az igazság, hogy nem akarsz elköltözni otthonról, mert az alsónadrágodat nem tudod kimosni magadnak. Ha tényleg akarnál, már elköltöztél volna. Inkább arra válaszolj, hogy volt-e már nőd egyáltalán? Meg hogy vásároltál-e már magadnak valamilyen ruhadarabot vagy még mindig anyuka nézi ki, hogy mi áll majd jól az ő pici kisfiának?
Nice try.
Azért nem most, mert még anyagilag nem tartok ott (nem fogok 0 környéki pénzzel belevágni). Jelenleg próbaidőn vagyok még, júniusban vizsgáztam és július közepétől dolgozom (kivéve amikor szabadnap van) és elsőre a kisebb-nagyobb dolgokat kívánom rendberakni magam körül ami nem lesz olcsó. Addig is fizetek itthon "lakpénzt", a ruháimat magamnak veszem, jobb is így sokkal (gyorsabb). Viszont mindenek előtt el kell mennem 60 ezer forint környéki összegért altatásos fogászatra, bőrgyógyászatra még egy pár dolog. Mikor költözöm azt már jó állapotomban fogom megtenni és most köpködhetsz, de utána is jó visznyban maradok anyámmal. Tudom, ez "lúzerség", és nem is fogod megérteni - kár, hogy neked nem jutott egy normális szülő.
Óóó, na csak kikerülnek a dolgok. Szóval 25 éves vagy és kemény egy hónapja dolgozol?:))))) Ok, tényleg nincs több kérdésem. Te nagy felnőtt férfi.:)))) A magánéleti kérdést is ügyesen kerülöd, szóval kénytelen vagyok feltételezni, hogy semmilyen érdemi kapcsolatod nem volt még. Talán szűz is vagy.
A szüleimmel egyébként teljesen jó a kapcsolatom. Évente kétszer meglátogatjuk őket, illetve hetente beszélünk. Felnőtt, házas férfiként aligha kellene a szüleim nyakán lógnom állandóan. Ezt ők is így gondolják, meg kb. mindenki. Azt hiszed, hogy a te szüleid örülnek neki, hogy 25 évesen még mindig téged kell kerülgetniük? A hátad mögött a hátuk közepére sem kívánnak.
Hallod, kislàny, többet írtál a csávód exèről, mint a csávódról!!
2hete ismered vagy feljár hozzád 2hete kefèlni (ez nem derült ki)???
2hetes kapcsolatban mèg nem igazán a pènzkèrdès szokott dominálni... 2hèt alatt nem szoktam eljutni más pènztárcájába, de úgy látszik a te "bukszádba" már bejutottak!
Nah a sok Bmw kell a noknek valaszolok, erre biztos azt hiszik kamu, meg hozza egy autoszerelovel, aki az anyjaval lakik. Te leszel a napi troll kerdezo. :D
Valami szerintem sem kerek ennel a sracnal, de ez idovel jobban ki fog korvonalazodni.
En sem szoktam nagyon kolteni a nokre, de azert egyszer-egyszer mindig meghivom egy sutire , italra, gyrosra.
Magyarazat lehet, hogy amiert az elizo csaj kihasznalta, most ezert nrm bizik benned, s direkt nem akar kolteni. De ezt mindenkepp mond el neki, hogy ez szamodra rosszul eseik. Amugy ha opcio kell, neten ha kicsit csinos vagy akkor hetente lesz annyi randid amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!