Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedem egy 33éves férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedem egy 33éves férfival aki számomra különös tudnátok véleményt adni erre?

Figyelt kérdés

33éves autó szerelőként dolgozik, a szüleivel él együtt, elmondása alapján egyszer volt csak szerelmes azután csak futó szex kapcsolatai voltak, és egyszer volt egy fizetős ribizlivel is, azután utoljára volt 8honapig egy olyan lánnyal aki 21éves nem dolgozik, és éttermekbe vitte, elmondása alapján a csaj csak pénztárcának használta őt és tagadja hogy szerette azt mondja csak a szexre használták egymást és ennyi. Velem szemben ilyen kihangsúlyozza hogy örül annak hogy van munkahelyem és nem tőle várom a támogatást mint az exe, én rám idáig nem költött mint exére én egyedül élek és egyedül tartom fenn, magamat és mikor feljön hozzám olyankor előtte nem nagyon eszik, és kérdeztem mennyit eszik általában és mondta hogy sokat reggelire ő meg bír enni 8-10tojást és egy kg kenyeret is akár, úristen ezt eléggé sokkalodtam mert én egy fizetésből beosztva a pénzemet így jövök ki nem eszek ennyit én van hogy 2csomag kekszet meg eszek és nekem annyi elég is ha sokat ennék na akkor fixen nem jönnék ki a pénzemből. Azt furcsállom hogy ő azt mondja azért nem szokott othon enni mert nem tetszik neki amit az anyja főz olyankor inkább éttermekben eszik, vagy pizzázni megy el, és ha ezt így megteheti és elvitte magával az exét aki elmondása alapján csak pénztárcának használta és munka undora volt nálam meg örül hogy dolgozom akkor hozzám mért jön üres kézzel és úgy hogy nem evett semmit se, és engem mért nem hivott meg 2hét alatt semmire se lehet hogy én nem tetszem neki vagy nem fogtam meg semmivel se mint az exe aki pénzre ment és engem meg csak szexre használ.

26/N

2017. aug. 4. 13:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sürgősen világosítsd fel erről és beszéld meg vele egészet!
2017. aug. 4. 13:54
 2/34 anonim ***** válasza:
87%

A férfi teljesen nyilvánvalóan komolytalan és alkalmatlan komoly párkapcsolatra. Ha alkalmas lenne, akkor 33 évesen nem a szüleinél lakna és nem az anyja főztjét enné.

Az előző lányt azért vitte étterembe, mert anélkül nem kapott volna tőle szexet. Tőled viszont úgy is kap, hogy nem kell érte fizetnie. Ezért érdeklődik irántad. Számára ez a leggazdaságosabb módja, hogy puncihoz jusson.

A leírtak alapján te egy normális fiatal nő vagy. Miért pazarlod az idődet egy ilyenre? Biztos vagyok benne, hogy találnál hozzád hasonlóan önálló életre képes, ambíciókkal bíró és komoly párkapcsolatra vágyó férfit.

3/34 anonim ***** válasza:
79%
Mert egy idióta?
 4/34 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz normális férfit találni a 20-30év közöttiek között. Most is egy ilyennel ismerkedtem össze aki igy viselkedik velem szemben és már arra is gondoltam lehet nem tetszem annyira neki mint az exe vele azért bánt másképpen mint velem.
2017. aug. 4. 13:59
 5/34 A kérdező kommentje:

Jah meg azt furcsállom hogy bennem csak azt értékeli hogy van munkám de nem keresek olyan jól, mint ő és sokszor utalt arra nem-e akarok máshová dolgozni mondtam nem mert a biztosat a bizonytalanért nem hagynám én nem eszem sokat sporolos vagyok és így kijövök a fizumból.

Az exe nem dolgozott és ezt sokszor elmondta mennyire nem szerette benne hogy pénztárcának használta.

2017. aug. 4. 14:01
 6/34 anonim ***** válasza:
Anna te vagy az? :D
2017. aug. 4. 14:04
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Tuti hogy találsz normálisat! Ha meg nem inkább megalkuszol egy rossz mellett? Na neeeee csak azt ne. Így is túl sok nő van idióta pasival.

De te is érzed hogy nincs rendben valami, merj cselekedni, lépni, kilépni a komfortzónából!

2017. aug. 4. 14:05
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Veled azért ilyen, mert hagyod. Mosolyogva nézed, hogy kizabal a vagyonodból, és nem mondod meg a véleményed, nehogy elhagyjon.

Attól félsz, hogy nem találsz jobbat? Dehogy nem!

Teljesen felesleges 26 éves, normális nőként letagadni egy ilyen tuskó mellett!

Ne abból indulj ki, hogy ha kinyitod a szád, akkor úristen elhagy! Indulj ki abból, hogy örüljön neki, hogy ennyi nyomorék nő után kifogott egy normálisat, és kaparjon, ha meg akar tartani!

Aki meg a kisujját se mozdítja érted, annak lehet ballagni!

Jön helyette másik, hidd el!

2017. aug. 4. 14:07
 9/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom, van-e értelme itt győzködni téged, hogy dobd ezt a fickót és keress egy normálisat, hiszen miután ezt világosan leírtuk neked, elkezdesz itt azon agyalni, hogy vajon miért nem vesz téged komolyan, meg hogy minden férfi ilyen.

Nem, nem ilyen minden férfi. Rengeteg normális van, de te kifogtál egy ilyen szerencsétlent. Kemény leszek, mert arra van szükséged. Húzd ki a fejedet ennek a mazsolaheréjű kandisznónak a seggéből, kaparj össze némi önbecsülést és keress olyan férfit, akinek nemcsak a hűtőd meg a puncid kell. Ha meg továbbra is ezen a nyomi autószerelőn fogsz itt agyalni nekünk, akkor hivatalosan is ki fogom állítani az igazolást, hogy menthetetlen vagy. Azzal meg mehetsz adókedvezményért a NAV-hoz, de normális pasit nem fogsz találni vele.

2017. aug. 4. 14:13
 10/34 anonim ***** válasza:
8%

"Ha alkalmas lenne, akkor 33 évesen nem a szüleinél lakna és nem az anyja főztjét enné."

Na ja és milliomos lenne, mert tudott házat venni (vagy fater vett neki). Magyarországon nem nagyon van lehetőség elköltözni, mivel az albéletek többsége is 100 ropi/hó körül vannak, lakást venni meg jó esetben is 10 milla. A többség akkor költözik el, ha kiürül egy rokon lakása, mert máshogy nem fog tudni.

2017. aug. 4. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!