Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy 33éves férfival aki számomra különös tudnátok véleményt adni erre?
33éves autó szerelőként dolgozik, a szüleivel él együtt, elmondása alapján egyszer volt csak szerelmes azután csak futó szex kapcsolatai voltak, és egyszer volt egy fizetős ribizlivel is, azután utoljára volt 8honapig egy olyan lánnyal aki 21éves nem dolgozik, és éttermekbe vitte, elmondása alapján a csaj csak pénztárcának használta őt és tagadja hogy szerette azt mondja csak a szexre használták egymást és ennyi. Velem szemben ilyen kihangsúlyozza hogy örül annak hogy van munkahelyem és nem tőle várom a támogatást mint az exe, én rám idáig nem költött mint exére én egyedül élek és egyedül tartom fenn, magamat és mikor feljön hozzám olyankor előtte nem nagyon eszik, és kérdeztem mennyit eszik általában és mondta hogy sokat reggelire ő meg bír enni 8-10tojást és egy kg kenyeret is akár, úristen ezt eléggé sokkalodtam mert én egy fizetésből beosztva a pénzemet így jövök ki nem eszek ennyit én van hogy 2csomag kekszet meg eszek és nekem annyi elég is ha sokat ennék na akkor fixen nem jönnék ki a pénzemből. Azt furcsállom hogy ő azt mondja azért nem szokott othon enni mert nem tetszik neki amit az anyja főz olyankor inkább éttermekben eszik, vagy pizzázni megy el, és ha ezt így megteheti és elvitte magával az exét aki elmondása alapján csak pénztárcának használta és munka undora volt nálam meg örül hogy dolgozom akkor hozzám mért jön üres kézzel és úgy hogy nem evett semmit se, és engem mért nem hivott meg 2hét alatt semmire se lehet hogy én nem tetszem neki vagy nem fogtam meg semmivel se mint az exe aki pénzre ment és engem meg csak szexre használ.
26/N
Utolsó, valóban igaz, hogy sokan anyagi okokból nem tudnak elköltözni otthonról, de azért azt ne találjuk már ki, hogy a 33 éves magyar férfiak többsége otthon lakik a mamahotelben és az anyja főz rá.
Igen, egyedül valóban nehéz, de azért 33 éves korára a férfiak többsége talál valakit, akivel össze tud költözni. Ha albérletbe, akkor abba, ha meg hitellel lakásvásárlásba fog, akkor úgy.
Addig nem nevezhető felnőttnek egy ember, amíg nem költözik el a születiől. Teljesen mindegy, hogy hány éves. Amíg nem tartja el magát és nem képes fenntartani egy háztartást (a párjával vagy lakótárssal legalább), addig nem él önálló életet.
Kifogásokat mindig lehet keresni, de régen sem volt könnyebb a lakhatási helyzet, ma sem könnyű, de azért meg lehet csinálni, ha az ember nem életképtelen.
" de azért 33 éves korára a férfiak többsége talál valakit"
Ezzel az a gond, hogy nem. Ha 24 évesen még nem laksz külön, már nem fogsz találni senkit. Igaz a hasonló korú nők is otthon laknak, de az "nem érvényes", viszont te lakj külön már így. Én 25 vagyok és a következő 2 évben nem fogok tudni elköltözni. Utána is csak családi tulajdonban lévő ingatlanba. De nem szeretnék sokáig egyedül élni, mivel egy idő után nagyon erős a kockázata a súlyos szenvedélybetegségeknek...
2 osztálytalálkozó tanulsága, hogy bizony elenyésző azon volt osztálytársaim száma akik külön élnek. Merész tipp talán 10 az összesen 40 emberből. És ebből néhánynál tudjuk hogy ment (fater vette, nagyszülők megürült háza, kevés aki önerőből) És elég különböző figurák, nem "tagozatos" osztályokról van szó.
Régen elavult elképzelés a "tizenyóc évesen takaroggyon a puja külön mer' há' csak". Manapság ez nem működik. Nem is tud működni. Legtöbben nem keresnek annyit, hogy meg tudják tenni. Esetleg bizonyos fővárosi régiókban keresnek annyit, de Budapest nem egyenlő az egész országgal.
Neked sem a saját lázári felfogásod ("Mindenki annyit ér amennyije van!")
"Nagyon nehéz normális férfit találni a 20-30év közöttiek között."
Bunkó leszek. Lehet nem kellene szétrakni 1-2 hét után minden idegennek és először ki kéne szűrni a hülyéket. Nem pedig pazarolni rájuk az időt.
Én nem szeretek előítéletes lenni, de igenis sokat elárul valakiről, hogy milyen kapcsolatai voltak, vagy nem voltak korábban. Pl legutóbb ismerkedtem egy pasival, lassan 24 éves és a leghosszabb "kapcsolata" fél éves volt, de inkább csak futó kalandjai voltak. Ez nem hangzott túl bíztatóan, de mivel rendes helyekre vitt randizni és nem siettette a szexet, adtam neki egy esélyt. Aha, 1 hónap után rájött a menekülhetnék(gondolom olyan, aki megijed a kapcsolatoktól) és egyik napról a másikra vége lett.
Szóval az, hogy valakinek 33 évesen 1 épkézláb kapcsolata sem volt és még az anyjával él, már alapból kizáró ok lenne nálam, de hogy még rajtad is élősködik...miért hagyod ezt? Ha csak ennyire tartod magad, akkor így is fognak kezelni.
21L
Nekem más tapasztalataim vannak, de én valóban Budapesten diplomáztam és éltem, mielőtt külföldre költöztem. Ok, és akkor mik a terveid? Addig laksz anyádéknál, amíg ki nem halnak mellőled. Emlékszem, gyerekkoromban volt egy ilyen szomszédunk. Negyvenakárhány éves volt a pali, és még mindig ott lakott anyukáékkal. Nő persze sehol nem volt soha. Gondolom, még most is ugyanott lakik és ugyanúgy eszi vasárnaponként a rántott húst, mint akkor. Feltéve, ha élnek még a szülei.
Ha keveset keresel és Budapesten többet lehet, akkor miért nem költözöl Pestre? Vagy legalább egy normális vidéki városba. Legyél már egy kicsit mobilisabb. Ha a tanyavilágba születtél, az egy dolog, de ha nem teszel magadért, ott is fogsz megrohadni. 25 éves vagy. Volt már nőd? Ha nem, akkor megint ne a világot okold. 25 évesen egy normális férfinek már volt egy-két párkapcsolata vagy éppen benne van egyben. Anyu amúgy csak főz rád vagy mosni is ő szokott?
Külföldől, pesti gyökerekkel könnyebb dumálni. Tanyavilág? Ki mondott ilyet? Vidéki városban élek, keresetem átlagos (170 ezer), irodai munkát végzek. De ebből nem nagyon lesz ám saját lakás 5-6 éven belül. Albérlet meg főleg nem. Van saját tulajdonú lakásunk, oda bármikor költözhetek egyedül (ez is fog történni 1-2 év múlva). Csak addigra már 27 leszek. Lakótársam nem lesz, csak rezsit kell fizetnem (arra meg "fussa"). De ez sosem lesz "saját", csak ott élhetek akár örökké is. És inkább ez, mint az albérlet ahol Mr.Pénz épp úgy gondolja, akkor lehet menni máshová.
A házimunkát amúgy munkamegosztásban végezzük itthon, sosem volt probléma belőle. Elég primitív felfogás az "aki otthon él annak még a kaját is megrágják"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!