Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van barátnőre, ha 24 éves vagyok és még sosem szólítottam le egy csajt sem?
8-as:
"... de emberi kapcsolatokban nem fogsz fejlődni hiába olvasol el 2000 könyvet."
Mi az, hogy nem tudsz emberi kapcsolatokban fejlődni?
Nyilván nem is könyvből kell, ez igaz.
Kezdjük az alapoknál: te ugyan azon a szinten vagy emberi kapcsolataidban, mint óvodás, meg iskolás korodban voltál?
Mert akkor nagyon sajnállak, tényleg.
Amúgy párkapcsolatok esetében is fejlődik az ember, én minden egyes párkapcsolatomból tanultam valamit, ha mást nem, akkor azt, hogy kétszer nem követtem le ugyan azt a hibát, de ennél azért jóval többet.
Nem így kell érteni. Simán csak végigaggódom az egészet, sosem tudok felszabadult lenni, nem érzem, hogy uralnám a kommunikáció rám eső részét, mindig úgy érzem, hogy csak alibizek és igyekszem megúszni a "nagy égést", illetve, hogy ne mondjak semmi olyat, amibe bele lehet kötni.
13-as:
Gyakorolni kell, tényleg.
Minél többször beszélsz minél több emberrel, annál jobban fog menni.
Csak sokan elkövetik azt a hibát, hogy rögtön a mélyvízbe vetik magukat.
Ha nem megy a beszélgetés, akkor nem a szép lányokkal kell kezdeni, hanem a szomszéddal, bolti eladóval, stb., legyen mindenkihez egy kedves szavad, kérdezd meg hogy van, dicsérd meg a ruháját/mosolyát, stb., később idegenektől kérj segítséget, kérdezd meg a pontos időt, kérj útbaigazítást, köszönd meg, stb.
Az nem baj, ha eleinte messziről lerí róla, hogy mesterkélt, tervezett az egész? Nekem minden egyes szavamról süt ez, ezért is utálnak (részben) mások.
Bármennyi?
És a vékony alkattal sincs semmi gond, szerintem a vékony alkat is lehet vonzó.
15-ös:
Ha magadról az gondolod, hogy mesterkélt, akkor ezt sugárzod, így az úgy is van.
Ha komolyan érdeklődsz a másik iránt, dicséred meg (akár csak abból az okból kifolyólag, mert gyakorlod a kommunikációt), akkor azt kezded el sugározni magadból és gyakorlással az is jobb lesz.
Nem elméletből beszélek, hanem gyakorlati tapasztalatból, én kifejezetten antiszociális voltam, de meg akartam változni, ezért kezdtem el én is gyakorolni és idővel jobb lett.
Nem lettem nagy dumás, nem lettem nagymestere a nők leszólításának, de elértem egy átlagos szintet, már bárkihez oda tudok szólni, bárkivel tudok beszélgetni és ez csak kb. egy évembe került - 10 évvel ezelőtt.
Nos, ha elég jóképű / gazdag vagy, akkor szinte 100%.
Ha egyik se, akkor valahol 0 és mínusz végtelen között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!