Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ajánlott egy barátnőre költeni?
Azon gondolkozom, hogy a fizetésem mennyi részét költsem majd a barátnőmre, ha összejövök valakivel. Mondjuk, ha a lány nem dolgozik, akkor azért a havi 100-ból már tudna ruhákat venni, enni, stb. Vagy ez sok lenne?
24F
Ha nem dolgozik, valóban bőven elég lenne neki egy százas a kényelmes élethez, feltéve, hogy nem kell albérletet fizetnie. Bár, én nőként sem támogatom a tartsuk el a barátnőnket dolgot, egyáltalán nem.
21l
Úgy lenne helyes, ha egészen addig, amíg valami kézzelfogható bizonyítékkal nem jön elő, arra vonatkozóan, hogy szeret téged, nulla forintot költenél rá.
Ha pedig eljutott a kapcsolat olyan szintre, hogy teljesen biztos vagy benne, hogy szeret téged, és nem csak kihasznál, akkor annyit költs rá amennyit TE jónak látsz. Mivel ha igazán szeret, akkor úgysem fogja szóvá tenni, ha túl keveset költesz rá.
De ne legyél már ekkora papucs. Még barátnőd sincs, de már 100-at elköltenél rá előre. Ha ott lesz előtted, dalolva adod át az összes pénzed?
Nem az apja vagy, hogy eltartsd. Jobb esetben ugyanannyi tesztek bele a kapcsolatba.
párommal fél éve vagyunk együtt és én nem engedem, hogy költsön rám, saját fizetésemből tökéletesen meg vagyok. szóval a lényeg az hogy annyit amennyit te jónak látsz, de addig amíg nem tudod hogy tényleg szerelmes-e beléd addig semmi kép, mert vérszemet kaphat ennyi pénztől.
20L
Hát, eddig igyekeztem kerülni a drága ajándékokat, meg az anyagi körülményeimet szóba hozni, de ez nem vált be.
Felőlem lehet ez akár havi 200 is, nem érdekel, csak hogy legyen egy tartós kapcsolatom, mert 24 évesen már nincs türelmem heti többször az éjszakát járni és ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!