Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ajánlott egy barátnőre költeni?
Azon gondolkozom, hogy a fizetésem mennyi részét költsem majd a barátnőmre, ha összejövök valakivel. Mondjuk, ha a lány nem dolgozik, akkor azért a havi 100-ból már tudna ruhákat venni, enni, stb. Vagy ez sok lenne?
24F
Most Barátnőt vagy luxus magánprostit akarsz?
Ha az útóbbi akkor a 100 kezdetnek elég..utána, majd idővel nő.
Ha meg barátnőt első, esetleg 2.randin fizess te.. Utána egy nőnek sztem magától is illik mondania,h majd én fizetem a RÉSZEM..
Azután,ha meg már jártok az sztem normális,ha meghívod egy fagyira vagy valami, de ne tartsd el! Szülinap, évforduló, karácsony okés,h drágább ajándékot veszel, ha megengedheted elmentek egy hétvégére kettesben, amit anblokk te fizetsz. De akkor se kell a ló túloldalára esni.. Egyrészt ő mit fog neked adni? Másrészt meg nem élősködöt keres egy értelems ember, akit mellesleg lehet d*gni is, hanem barátnőt..
Nálunk exemmel pl úgy müködött a dolog,h hol én főztem és álltam mindent vagy elmentünk vhova kajálni s akkor ő fizetett.. Ha mentünk vhova nyáron pl. egy hétvégére ő fizette a benzint s levezetett, én meg szerveztem és álltam a kaja részét..Néha volt mondjuk,h besegített pénzzel, mert sajnos nem állok olyan jól anyagilag, de utána vissza fizettem neki... Sztem egy normális párkapcsolatban hasonlóan müködik.. Ha eltartasz egy nőt, akkor elkényelmesedik...
Szia! Van kedved velem megismerkedni? :D
A leírásod alapján nagyon szimpatikusnak, intelligensnek, tanultak tűnsz, a politikában és a kultúrában is otthonosan mozoghatsz.
21/L
*aranyásó mód bekapcsolva :D*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!