Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha magadra ismersz, akkor irj!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha magadra ismersz, akkor irj!?

Figyelt kérdés

Tegnap a retropolisban találkoztunk,jól elvoltunk,és megadtad a neved,de montad hogy ne keresselek iwiwen:)

két barátnőddel voltál és vörös a hajad fekete árnyalattal.mindenképpen jelentkezz ,ha másért nemis csak hogy megismerhesselek:)

2010. máj. 23. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

oh, én olyan profi kereső vagyok iwiwen, hogy név nélkül megkeresem az illetőt. :D

mondjuk nem árt tudnod, hogy van-e valami ismerősötök, ami alapján rátalálhatsz. ha legalább a keresztnevét tudnád, az már valami.

2010. máj. 23. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
jaj de kis rutintalan vagy... elkéred a számát, és odaadod neki a telefont, hogy ő írja be, azzal a címszóval hogy a nagy zajban nem hallod a nevét! én akkor szoktam ezt csinálni ha bemutatkozunk és nem vagyok biztos benne hogy jól értettem a nevét!:)
2010. máj. 23. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
istenem:) ez a lány megérdemelne téged. annyira szurkolok!
2010. máj. 24. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
17.27 : Én is, nagyon sok embert meg szoktam találni, akár becenév alapján is! :D A Kérdezőnek én is szurkolok, sok sikert! :))
2010. máj. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!