Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magadra ismersz ezek alapján?
Hát ez biztos nem én vagyok. 20/f
Lehet, h a melegek közt találsz iylet.
18 centis f@sz az előny??
Olyan okos vok h még a kerületet is kiszámoltam.
Megértő - ha érthető, mit miért csinálsz, de ha pics*skodsz, mire fel legyek megértő? Úgy érzem, hogy a megértőt a lányok azzal teszik egyenlővé, hogy minden sz*r, jellemhibáját viseljék el, úgy, hogy nem tesznek érte, hogy elviselhetőek legyenek..
Kedves - ha a kedvességet nem használják ki, és valóban, megérdemled a kedvességet, igen.
Normális - na mi az, hogy normális? Az egyik fickó perverz, a másik munkamániás, harmadik pedofil, negyedik részeg, ötödik drogos, hatodik coolboy, szóval lyen nincs.. Viszonyítás kérdése.
Aranyos - ha ezt ki tudod váltani valakiben, tehát, ha aranyosságot csikarsz ki, akkor bárki az lehet. :)
Segítőkész - attól függ, miben. Málhás szamarat akarsz, vagy pénzes embert, aki mindent kifizet Neked? Vagy csak egy olyat, akire számíthatsz legtöbbször?
Nem önző és okos - ez nagyon ritka kombó... De... Végülis önző mindenki - valamilyen szinten... És hogy okos? Műveltség, vagy intelligencia?
Látod, elég nehezet kérdeztél...
Aki azt mondja, hogy ilyen, amilyet leírtál, az vagy hazug... Vagy önző... Vagy buta... Vagy lyukhiányos...
Aki azt mondta, nem ilyen, az vagy lázadó, vagy unatkozó, vagy szerény...
Hát... :)) Csak ennyit tudok mondani.
:) Mennyien vagyunk, mi szerény emberek.
De ja, én is ilyen vagyok.
Bár szerintem mindenkiben van egy kis gikszer, úgyhogy senki sem normális. De ez tulajdonképpen normális is így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!