Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magadra ismersz ezek alapján?
Vanak ilyen fiuk nem kevés csak nem mondanád meg rola, ha meg igen vagy csunya vagy téleg tul félénk.
Én talátam ilyen fiút s 9.hónapka a barátom.KEdves aaranyos meg értő s vár rám minden téren.
00:25
jó duma... fogadjunk, hogy 18 éves, te meg max. 14-15. ;)
egyszer barátom megkérdezte miért tartom aranyosnak kedvesnek megértönek okosnak és normálisnak.
Most hogy olvastam a kérdést visza kerestem msn s be másolom...szerintem van ilyen én szememben ez jelenti.
MEgértő vagy mert vársz rám sok téren.
Kedves mert nem kiabálsz velem még akor sem ha van okod.
Normális ilyen nincs ép azért vagy az.
Aranyos mert más nem is lehetsz:)Zöldszemüm:$
Segitökész mert bármire kérlek megteszed segitesz.
Okos mert nembuktál meg SOHA s mert tudzs írni olvasni számolni gondolkodni.
A többi nem lényeg:D
ma 00:36
Barátnőd viszont nem nagyon tud írni...
Te kis zöldszemű, úgy megmakkoználak (l)
Először is volt a srác, a hosszú analitikus felsorolásával, na vele kb. egyet értek, pl.: a normális is ilyen "kívánalom", ahogy az ombre írja...és igaza van, már , ami a drogost illeti :p...mondjuk nem Tudom miért nem számíthat 1 drogos normálisnak ?..na mindegy, kérdésre nem kérdéssel válaszolok...csak amolyan költői flash volt :D
Szerintem amugy így nem lehet fiút/lányt , azaz párt találni, h. előre eltervezed, h. csak ilyen és ilyen jöhet szóba , meg amiket te írtál jellemzőként, az az ilyen sablon "tökéletes" pasi , ahogy 1 nő látja...de ilyen tényleg nincs , drága :D
tegyük fel aranyos vagyok annak mondanak, és tudok aranyos lenni :p; de pl.:nem önző...hát az biztos nem vagyok, mert egom köszöni szépen teljesen egészséges állapotban van, így ennek vmilyen téren, még ha apró mértékben is, de része az önzőség, ha akarom, ha nem...
De vesézhetnénk tovább , 1000 féle variációban kívánalmaidat...én csak inkább azt javaslom, hogy ne így keresgélj, hanem ismerkedj sokat, beszélgess meg minden, és előbb-utóbb érezni fogod, hogy na ez a srác tetszik, netán szeretni is fogom...vagy ilyesmi...és ha ez meglesz, hidd el, nem fog érdekelni, hogy okos e, vagy önző, vagy "normális", számodra úgyis ő lesz a "tökéletes".
Ennyit tudtam hozzátenni, Peace From Pest-Side by Bobby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!