Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresek valakit. Ha magadra ismersz írsz légyszi? : D
Figyelt kérdés
Na szóval ma a BKV pályán volt egy srác.. fehér trikó volt rajta,napszemüveg és szőke hajú.. mindig összefutottunk..és sokat szemeztünk. :) Én szőke vagyok,fekete felső és fekete gatya volt rajtam.. ha magadra ismersz remélem írsz :P Ja és ilyen 18-19 körüli lehetett :)2010. jún. 12. 19:34
1/27 anonim válasza:
Én vagyok de csúnya vagy mint a bűn.
2/27 A kérdező kommentje:
Kösz bmeg..lehetőleg az írjon ki ismeri..vagy maga a fiú.
2010. jún. 12. 19:40
3/27 anonim válasza:
Az ilyen rosszindulatú embereket ki kéne tiltani.
Am ha ismerném, szólnék, de sajna nem ismerem.
próbálkozz sztem máshol is az üzeneteddel!
4/27 anonim válasza:
Vazze ha napszemüveg volt rajt akkor hogy szemeztél vele?? FAIL!
6/27 anonim válasza:
Máskor ha egy srác megtetszik add a tudtára, mert hogy így megtaláld arra szerintem nincs sok esély. Ha valami kell tegyél érte, nem biztos, hogy csak úgy az öledbe pottyan!
7/27 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta mindig..csak a végén már.. de basszus milyen bunkó emberek vannak már itt... :S
2010. jún. 12. 20:10
8/27 A kérdező kommentje:
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
Komolyan mondod vagy te is csak szivatsz?
2010. jún. 12. 20:10
9/27 anonim válasza:
az nem a Gyurcsány volt? én is láttam
10/27 anonim válasza:
XD.
én sajnos nemtom :/:/ sry:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!