Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Keresek valakit. Ha magadra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresek valakit. Ha magadra ismersz írsz légyszi? : D

Figyelt kérdés
Na szóval ma a BKV pályán volt egy srác.. fehér trikó volt rajta,napszemüveg és szőke hajú.. mindig összefutottunk..és sokat szemeztünk. :) Én szőke vagyok,fekete felső és fekete gatya volt rajtam.. ha magadra ismersz remélem írsz :P Ja és ilyen 18-19 körüli lehetett :)
2010. jún. 12. 19:34
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
lépj be freemail-re :)
2010. jún. 12. 21:37
 22/27 A kérdező kommentje:
bocs
2010. jún. 12. 22:12
 23/27 anonim ***** válasza:
43%
Figyu, szőke hercegnő, nem gondolkodtál el azon, hogy amit leírtál:"mindig összefutottunk..és sokat szemeztünk. :) " abban benne van a válasz is, hogy hol keresd? Egyáltalán, hogy sikerült bekapcsolni a számítógépet? Amúgy jó volna, ha nem gatyába mászkálnál, mit szólnak a gyerekek? Nincs nadrágod, vagy szoknyád?
2010. jún. 12. 22:37
 24/27 A kérdező kommentje:

B*szki. Azért mert szőke vagyok még lehetek normális nem gondolod? Amúgy meg.. hogy kereshetném ott mikor az a rendezvény egy hónapban egyszer van..és mire kapcsoltam hogy oda megyek hozzá, leléptek. Ja és bocsánatot kérek mert nem gatyába flangáltam hanem fekete térdnadrágba.

Anyám..mekkora emberek vannak.

2010. jún. 12. 22:53
 25/27 A kérdező kommentje:
bunkó
2010. jún. 12. 22:53
 26/27 anonim ***** válasza:
...adhattak volna szebb nevet is neked...
2010. jún. 13. 07:23
 27/27 A kérdező kommentje:
Most mi bajotok van megmondanátok? :S
2010. jún. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!