Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok kicsit rendhagyó randi ötleteket?
Ismerkedem egy 23 éves nővel, már volt 2 randink, nagyon jól sikerült mindkettő.
Elsőre "csak" sétáltunk, másodikra meg vacsoráztunk.
Volt csók is, szépen haladunk, sokat beszélgetünk, alig várjuk a következő találkozót.
Azért írtam ki a kérdést, mert egy hosszú kapcsolaton vagyok túl és kijöttem ebből a randizós témából.
Elmesélte, hogy az előző barátjával többek között azért is szakított, mert mindig ugyan azt csinálták és nem volt semmi változatosság az életükben - és én meg egy kicsit magamra ismertem, mert az exem nekem is hasonlókat mondott.
Szóval szeretném, ha a 3. randi valami rendhagyóbb lenne, nem séta, nem étterem, nem mozi, stb.
Nekem ilyesmik jutottak az eszembe: éjszakai fürdőzés, paintball, lasertag, csónakázás, szabadulós játék.
Valami egyéb jó ötlet?
*szerintem válassz valami olyat aminek kicsi a kockázata hogy nem fog jól elsülni
Bocsi,ott egy'ne' felesleges ^^
Pénteken fogunk találkozni, addig várom az ötleteket.
Köszönöm.
Kedves Kérdező!
ha te magadtól nem jössz rá arra mi jó annak akivel már ezelőtt is kétszer találkoztál és állítólag jól sikerült,hát én csak sajnálni tudlak,ugyanis rövidtávú lesz így a dolog ha téged mások "vezérelnek".
#18 ötletét imádnám, mint nő!
De, mivel nincs az a szúnyogirtó, ami távol tudná tartani őket tőlem, a randi végére úgy néznék ki, mint a piros pöttyös rudi papírja.
Ha a lányt is szeretik a dögök, a tópart legyen délutáni program, vagy amíg nincsenek szigonyok, vagy, legalább vigyetek sátrat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!