Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a kövér nők jönnek be vagy a vékony, sportosak a pasiknak?
Elvárják szinte , hogy tökéletes testünk legyen, nekünk nőknek! Aztán kiderül, hogy mégis a duci/molett/kövér nők a vonzóak.
Hogy is van ez? :D
A lenti kérdèsben kb 87%-a a kommentelőknek a duci nőre szavazott.
Nekem az arányos jön be. 160-177/48-68-ig bármi jöhet. (igen *azmeg kecske is)
31/f
Nem en raktam ki a kérdéseket! (Sem a kepeket).
En csak találtam a ket kerdest es meglepett a kulonbseg a válaszok között. Ezért kiirtam egy újat, egy fuggetlent a többitől.
A teljes alakos képekkel eleve az a gond, hogy az ember egy másikat nem egyetlen paraméter (testalkat) alapján értékel. Számít az illető arca, mosolya, frizurája, hajszine, de még a ruhája, és a környezete is.
Így meg, hogy minden típusból 1-1 példa van csak eleve elviszi a szemet. Nekem pl nem tetszenek a szőkék, így ha a példában a vékony és a sportos közül az egyik a tipikus 1000$-os mosolyú amerikai egyencsj, akkor állatról függetlenül a másikat választom.
Vagy pl nekem a sportos nők tetszenek, mégis van egy kis délies típusú kolléganőm olyan mosollyal, hogy ha meglátom azonnal bele szeretek, pedig alkatilag nem az esetem, de azok a csillogó, vidám szemek, mikor elmosolyodik...
Valakinek a duci, valakinek a vékony, valakinek a sportos, de a legtöbbnek az összhatás a fontos.
Viszont van sok bunkó megmondóember a neten, aki szereti verni a mellét, hogy "hájas disznó" meg "csak a kutyák játszanak csontokkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!