Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Randiznátok vele? Nagyon megbántott anno.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Régebben meglehetősen kövér voltam.

Volt egy pasi, aki mindig beszólogatott nekem. Nem mulasztott el egyetlen alkalmat sem. Sokan piszkáltak de ő különösen sokat bántott.

"Malacka", " Miss Röfi", "Tehén" és hasonló gúnynevekkel illetett.

Érzékeny voltam/vagyok. A mai napig nagyon fáj ha visszagondolok ezekre a dolgokra.

20 éves koromra elhatároztam, hogy lefogyok és mozogni kezdek.

Család és barátok támogatásával sikerült lefogynom.

Most is van még pár kiló feleslegem de mások szerint pont jó így. Jól áll nekem.

Sok bókot kapok mostanában, ami iszonyú jól esik.

A napokban összefutottam azzal a sráccal egy házibuliban, aki folyton beszólogatott.

Tök kedvesen szólt hozzám és el kezdett beszélgetni velem. Randira hívott.

Nagyon bejön külsőre. Régebben is tetszett. Bevallom tetszik a helyzet, hogy most megkaphatnám ha akarnám.

Egyik barátnőm szerint ki kellene csesznem vele. Magamba bolondítani majd lelépni.

Zavar, hogy úgy tesz mintha mi sem történt volna. Tuti felismert pedig.

Ti mit tennétek a helyemben?

A pasi 27.

2017. jún. 29. 08:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben emlékeztetném rá, hogy ki vagy és mit csinált veled, de szerintem gyerekes lenne a bosszú állás.
2017. jún. 29. 08:07
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem kellene emlékeztetnem? :D

Emlékszik ő, csak túl büszke bocsánatot kérni.

2017. jún. 29. 08:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson összejönni vele. Az ilyen szokott otthagyni, ha változik a külsőd ő meg mondjuk sör hasat növesztett.

Emlékeztesd nyugodtan, hogy miket mondott, csak úgy tényeket közölve és nézd meg hogy reagál. Hidd el, cikibb lesz neki kimagyarázni :)

2017. jún. 29. 08:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne csessz ki vele, de ne is gyere ossze vele, mert amit az elozo is irt, ha pl valami okbol kicsit meghizol tuti le fog cserelni egy vekonyabbra. Egy is ilyen bunko paraszt egyebkent sem erdemli hogy normalis baratnoje legyen.
2017. jún. 29. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben messzire kerülnék egy ekkora gyökeret.

Lehet abban valami, ha a pasi elég jól néz ki, akkor lehet akármekkora bunkó. Egyeseknek...

Mások képesek egyszerre nedvesedni és gondolkodni.

2017. jún. 29. 08:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az arcába röhögnék, hogy ilyen felszínes és rosszindulatú férfivel soha nem randiznék és "elégtételnek" könyvelném el, hogy kikosaraztam
2017. jún. 29. 09:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsóval vagyok.
2017. jún. 29. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy külsőleg bejön, de ez a pasi nem ér meg egy kapcsolatot. Aki ennyire érzéketlen és bunkó másokkal, az nálam nem rúghatna labdába.
2017. jún. 29. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe se jutna randizni egy olyan alakkal, akinek az egyetlen jó tulajdonsága az, hogy jól néz ki. Egy ilyen felszínes suttyótól, aki így bánik másokkal, mégis mit akarsz?
2017. jún. 29. 11:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Én sem értem mit akarhatnék tőle hiszen cseppnyi jóindulat nincs benne.

Lehet csak imponál, hogy mostmár kellenék neki.

2017. jún. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!