Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők: Nektek szimpatikus, közömbös vagy visszataszító-negatív ha a kiszemelt srácnak számos bulis, diszkós, koncertes fotója van a facebookon, valamelyiken pedig alkohol is van a kezében?
Ez leginkább a fotók típusától függ. Ha csak lő egy képet, hogy épp milyen programon volt, abban nincs semmi kivetni való. Én még örülök is, mert ebből az jön le nekem, hogy nem egy otthon gubbasztós fajta és lehet vele programokat szervezni. Ha viszont gázosak a bulis képek, akkor az már inkább visszataszító.
Én is sokféle koncertre járok, meg az alkoholt se vetem meg, de nem készül ezekről kép sose. Tőlem távol áll, hogy minden sz*rt felpakoljak fb-re.
A képem leszakad ezektől az álszent válaszolóktól.
Egy időben voltak bulis képeim facebookon, instára is raktam ki. Volt pia is meg minden. Hetente írtak rám vagy jelöltek be lányok. Aztán jött egy időszak, amikor ráfeküdtem más dolgokra. Facebookról letöröltem ezeket a képeket, egy részét elrejtettem. Új képeket nem igazán raktam fel, amit fel is raktam, azok nem voltak bulisak, egyedül voltam a képeken. Instára sem mentek bulifotók, csak tájképek meg hasonló dolgok. ÉVENTE 1-2 jelölés vagy levelet kaptam.
Tudom, erre megfogom kapni, hogy biztos partiribizli csajok próbáltak a bulis fotók alapján ismerkedni. Nem. Sokszor teljesen normális, sokszor teljesen visszafogott könyvmoly csajok próbálkoztak az ismerkedéssel. Az a helyzet, hogy bizony kőkeményen szimpatikusabb a legtöbb embernek az, aki szociálisabbnak tűnik.
Jöhetnek a pirosak, mert nem egy megszokott képmutató választ írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!