Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, imponáló vagy inkább elrettentő tény, ha a kiszemelt húszas éveiben járó nőről kiderül, hogy gépészmérnök?
Első reakció/gondolat a hír hallatán? Milyen nőnek képzelitek belsőre?
L
Kort is írjatok kérlek :)
Semleges. Pro jókat tudnánk beszélgetni. Kontra lehet hogy lenézne középfokú papír alacsony fizu miatt. Konklúzió, holnap randin megbeszéljük ?
30/f
Köszönöm a kis vicces "randiajánlatot" de nem ismerkedés céljából írtam, csak kis unalom és kíváncsiság szülte a kérdésemet :)
Én kevés gépész csajjal vagyok jóban, valahogy mindig a fiúkkal sikerült összebarátkozni, kb 2 lánnyal van jobb viszonyom :D
Kérdésedre válaszolok szívesen, csak egyébként barátom van, és boldog párkapcsolatban élek vele, úgy értettem, hogy ilyen szinten nem ismerkedem :)
Nem vagyok az az igazán tipikus fiús belsővel megáldva, sőt! Szeretem azt képzelni hogy én egy hercegnő vagyok a sok herceg közt (hehe) :) külsőre hosszú hajam van, szoknyát szívesen húzok, szeretem a ruhákat, csak festeni nem festem magam és magassarkút se szívesen hordok... Tehát szerintem körülbelül a lányos-fiús határon mozgok.
Hobbim inkább a művészetek - rajzolás felé terelődött, ellenben érdekel a minket körülvevő gépesített világ.
Hogy működik a toll, vagy éppen a konzervbontó?
Reál érdeklődésem vitt a matematika irányába, a sok matematikai feladvány megoldásait akartam, majd pedig mikor továbbtanulásra került sor, a rajzolás - tervezés billentett a mérnöki palya felé, és végül pedig ismét példának hozhatom a konzervnyitó működését.
Persze egy gépészmérnök nem ezekkel a targyakkal foglalkozik első sorban, de szerintem így jól tudtam szemléltetni a folyamatot :)
Remélem minden kérdésre elegendő választ adtam, ha valami még érdekelne, szívesen válaszolok :D
Elsőre imponáló. Másodikra hihetetlen. :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!