Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a férfi, aki csak szexkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, aki csak szexkapcsolatot akar egy lánytól, mennyit akar megtudni róla?

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#4 #6

Ha nem nyílik meg igazán, az nem csak azt jelentheti hogy szexkapcsolatot akar, hanem azt is, hogy egyszerűen nehezen megnyíló ember. Én is ilyen vagyok, szívok is miatta eleget...

2017. júl. 17. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sokat, lehet hogy keveset... ahogy hozza a helyzet.
2017. júl. 17. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 engem általában ilyen kifinomult pasasok próbálnak szexkapcsolatra befűzni, pont olyan ravasz módon, ahogy leírtam. De gondolom azért ilyenekkel van tapasztalatom, mert az alpári, agyhalott srácoknak esélyt sem adok, így az ő módszereiket nemis ismerem :D
2017. júl. 17. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 akkor ezekszerint már jól kikupálódtál ilyen téren. Nem írom azt, hogy örülök neki, mert elég ótvar dolog így kezelni egy lányt, de sok az olyan lány is, akinek a testén kívül tényleg nincs más értéke (értsd: önző, hazug, anyagias meg ilyenek), őket nem tudom sajnálni, ha sexkapcsolatot kereső kanok találják be őket.

Neked mindenesetre adtam a zöld kezeket :))))))

2017. júl. 17. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!