Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd érezni valamit a fiú?
2 éve vagyok egyedülálló, és nagyjából ennyi ideje keveredtem bele egy kalandba egy sraccal, aki kulfoldon tanul, és igy ritkán jar csak haza. Eddig csak lefekudtunk, semmi mas együtt eltöltött programunk nem volt.
Most lehet itthon marad, meg O sem tudja pontosan, hogy visszamegy e.
Miota itthon van, minden hetvegere tervez valamit velem, és nem hagyja hogy fizessek bele. (Strand, etterem, kerékpárútra, kocsikazas) A legelején mondta, hogy O nem úgy tervez, hogy össze fogunk jonni, mert nem tudja meg hogy mi lesz vele. Viszont most hetvegen mondta, hogy nagyon jól érezte velem magat ezen a randin.... En is imádtam vele lenni, meg olyan jól esett ahogy bújt hozzam, csokolgatott, és ráadásul most a rokonaival együtt csinaltunk közös progit...jo mondjuk a szülei nem tudnak rólunk!! Na mindegy előttük felvállalt, és ez úgy gondolom jelent valamit.
Lehet O is kezdi komolyabban gondolni? En sajnos-nem sajnos odavagyok erte.
22/L 23/F
Már meg ne haragudj de nekem inkább úgy tűnik hogy azért vitt el randizni hogy megmaradj neki az ágyban.
Persze ettől még lehetnek komolyabbak a szándékai de nekem így hirtelen ez jött le. De ha ennyire bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban akkor kérdezd meg tőle.
De hát úgy sincs jövőtök, nem?
Hiába komolyodik akkor... ugyanúgy kaland marad, csak egy komolyabb kaland. Nehezebb lesz elszakadni, de a szabályok tisztának tűnnek. Nem lesz ebbőlsemmi komoly.
Annyit szomorkodom, sokat sirok emiatt a fiúért... en nagyon odavagyok erte. Nem mondtam meg ezt igy konkretan neki, h sokat szenvedek miatta, és nem is akarom:( azt mondtam neki, h kettőnk közül az egyikünknek rossz lesz, ha ezt tovább folytatjuk, ezzel probaltam az érzéseimet tudatni vele.
Ha az eszemre hallgatok, akkor véget kell vetnem ennek:'(
Meg kéne beszélned vele, hogy most mi van
Nem erzeketlenek a pasik sem, lehet, hogy érez vmit. Lehe, hogy nem
Hozd fel neki, hogy most mi van. Mert amit csináltok, az picit több,mint.szexviszony.
Ne mondd hogy odavagy érte, de mondd, hogy neked ez úgy tűnik, hogy több, mint volt. És neki? Csak mert nem akarsz csalódni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!