Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kezd érezni valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kezd érezni valamit?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel 2 hónapja ismerkedtem meg,lefeküdtem vele. Egy éjszakás kalandnak gondoltam de már akkor fura volt amikor azt mondta hogy aludjak nála majd másnap hazavisz. Én leléptem ahogy elaludt. Idővel megakarta ismételni ezt a dolgot belementem,mert nagyon rossz paszba voltam semmi nem volt jó körülöttem úgy voltam vele hogy legyen.Nagyon jól éreztük magunkat.Azóta egyre többször keres,voltak közöttünk dolgok én pedig azt veszem észre hogy érdeklődik felőlem, a magánéletemmel kapcsolatban, nagyon rendes velem, odafigyel, próbál viccelodni, megnevettetni, ami nekem kezd fura lenni.Bejelentettem neki hogy egy fél hónap múlva költözök és láttam rajta hogy nem örül neki.Ami a legfurább volt hogy facebookon bejelölt a legjobb barátja is miközben nem ismerem. Nem komplikálom túl tudom hogy a nők hajlamosak rá de nem hiszem hogy eltudnák vele képzelni bármi komolyabbat is egy szex-kapcsolatnál.Ezért szeretném megtudni hogy ez jelent e valamit,vagy ő ezt komolyabban veszi-e. 19/L

2015. dec. 29. 03:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Dehogy kezdett el tobbet erezni.. Konyorgom, azert nem tetszett neki,h elkoltozol, mert akkor utagatnia kell hozzad, ha megakar kefelni.:D Ne legyel mar ennyire buta, edes iszenem gyere le. :D
2015. dec. 29. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:

utazgatnia*

edes istenem, gyere le. *

2015. dec. 29. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha majd egyszer valóban felnősz, kérdező, meg fogod tapasztalni, hogy az ember életében csak az jelent igazi értéket, amiért megdolgozott. Amiért megküzdött.

A fiúnak egy fűszálat sem kellett érted arrébb tennie, csak úgy megkapott, amikor épp kedve tartotta. Ergo, nem jelentesz neki értéket. Egy értéktelen, rongy emberbe meg nem hiszem, hogy belezúg.

2015. dec. 30. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!