Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha több is nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha több is nő akar vele ismerkedni és nem tud még dönteni?

Figyelt kérdés

Egy itteni felhasználóról lenne szó. Igen, én írtam ki a kérdést délután is, hogy nagyon szimpi a férfi és szeretném randira hívni. Ráírtam, tök kedvesen reagált, de azt jelezte, hogy jelenleg 4-5 nő is meg szeretné innen ismerni és legyek megértő, fogadjam el, hogy még nem tud mit mondani biztosra, amíg nem látta/ismerte meg kicsit őket. Korrekt volt nagyon, de valahol fáj, hogy ennyire őszinte is. Azt mondta komolyat keres, szóval nem adja könnyen magát, mert ki tudja, lehet hogy csak szívatják páran és nem is nők. Jelezte, hogy levelezhetünk, de egyenlőre ne éljük bele magunkat semmibe! Mit csinálnátok ezek után? o.O

Én (L) 24 vagyok, ő 29.

L

2017. júl. 16. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Várjál,ha akarsz. Csak úgy finoman jelzem,hogy némelyeknek picit ijesztően is hathat,hogy ennyi kérdést írsz róla. Ezt ő is látja. Úgy is te tudod,hogy vársz-e rá. Ne legyél mániákus,nyugi már ;) Lazán vedd a dolgokat
2017. júl. 16. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Annyi már biztos,hogy holnap én találkozom Vele! :) Tökéletes ez a férfi <3
2017. júl. 16. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
#12: Hány accod van? :D
2017. júl. 16. 23:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Várj a sorodra, előbb én jövök.
2017. júl. 17. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy nem vagy elég jó ahhoz, hogy megállapodjon melletted. De tartaléknak jó leszel, ha mégsem jön nálad jobb rövid időn belül.

Egy ilyen válasz a legtöbb nő számára megalázó lenne. Te tudod, hogy ez számodra mennyire elfogadható. Ha úgy gondolod, hogy ennél többet nem érdemelsz, és örülhetsz, ha nem utasított el egyből, akkor az a te bajod.

2017. júl. 17. 11:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Oké tehàt rólam van szó a kort elirtad 24 irjatok csajok igerem az első garantàlt randit kap
2017. júl. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!