Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem rég lett vége mindkettőnkn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rég lett vége mindkettőnknek a kapcsolatának, normális ha még csak ismerkedni akar?

Figyelt kérdés
Nekem pár napja, a lánynak 1 hónapja lett vége a kapcsolatának. Én sem éreztem jól magam az előzőben és ő sem. Amikor találkoztam vele akkor még megvolt a barátnőm de érzelmileg semmi nem kötött hozzá. Akivel most találkoztam őt nagyjából ismerem kb. 3 éve de utoljára normálisan kb. 1 éve beszéltünk, szimpatikusak vagyunk egymásnak viszont azt mondta ő nem akar belerohanni egy kapcsolatba azonnal azt akarja hogy egy kis idő elteljen ami alatt jobban megismerhetjük egymást. Ez normális?
2015. jún. 1. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2015. jún. 1. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, akkor is az lenne, ha nem most zárult volna le a kapcsolatotok, de így meg pláne!
2015. jún. 1. 17:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak annyian mondják, hogy ha akar valamit akkor felesleges ez az úgymond időhúzás. De szerintem sincs értelme rögtön belerohanni, jobb mindent hagyni, hogy magától menjen. Ami mellette szól még, hogy kicsit kellemetlen helyzetben volt (amit ő meg is jegyzett nekem), hogy mi találkoztunk miközben nekem még megvolt a barátnőm.
2015. jún. 1. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Lazíts, és várj!

Majd minden kitisztul!

2015. jún. 1. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos ilyenkor rontom el a dolgokat.
2015. jún. 1. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen... hadd pihenje ki az előző kapcsolatát :)
2015. jún. 2. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, hagyom. Csak találkozó előtt lelkesebb volt, pedig nem a legelső találkozásunk volt ez. Lehet tényéeg az idő majd rendezi a dolgokat.
2015. jún. 2. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!