Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok, ha az utcán, vagy bárhol máshol egy másik fiú kedvesen, tehát nem nyomulva közölné, hogy nagyon jól néztek ki, és szívesen randizna veletek?
Ennyit gyépést, agyam eldobom :D
Sose bírtam megérteni, hogy egy elvileg hetero férfiből miért vált ki ilyen indulatot az, hogy egy másik férfi nem hetero, nálatok tuti, hogy valamiféle érintettség van a homoszexualitással, azért kapjátok így fel a vizet.
Én hetero férfi vagyok, és a saját nemi irányultságomon kívül egyáltalán nem foglalkoztat a legkisebb mértékben sem más emberek szexuális irányultsága, nem hogy még ezen felbosszantsam magam. Ha egy homo srác bepróbálkozna nálam, akkor ugyanolyan stílusban, mint ahogy ő közeledett, megmondanám neki, hogy nem pálya, mert hetero vagyok.
Ha kedvesen, udvariasan próbálkozott, akkor én is kedvesen, udvariasan utasítom el. Ha bunkó barom paraszt módon próbálkozott, akkor nyilván bunkó paraszt barom módra küldöm el én is a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!