Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja nekem sok csaj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja nekem sok csaj, hogy a külsőmmel szinte bérmelyik csajt megkaphatnám, de ezek a lányok is mind friendzone-ba tesznek?

Figyelt kérdés

Sok csaj mondta már, hogy cuki vagyok, meg azt, hogy ilyen külsővel válogathatnék a csajok között, de kb mind barátként kezel. Nem volnék eléggé rámenős? Miért mondanak nekem ilyet, ha egyszer nem kellek nekik? Gondolom azért van benne valami igazság is, csak úgy nem mondanák, de mégis így állnak hozzám.

Ez most a szokásos "nem tudok kiigazodni a nőkön" eset :D

Hogy legyen fogalmatok a külsőmről kiteszek egy képet

[link]

(Nagyon álmos voltam, a mosolyom meg nyaraláson van)

Szóval miért mondják ezt, ha ők mégsem akarnak engem. Én az unalmas dumára tippelnék. Rossz szokásom a szótlanság néha. Mit tehetnék, hogy ezen változtassak, ne csak barát legyek nekik? Ja és amúgy tudom, hogy a külső nem minden, nem is ezért jött létre ez a kérdés, de ha a külső (elméletileg) megvan, akkor mi az amit még tennem kéne? Nyilván mondenki magát hiszi a normálisnak, én is így vagyok vele... szóval nem tudom mit kellene változtatnom, hogy több is összejöjjön barátságnál.

2017. júl. 14. 23:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megnéztem a képet, nem vagy ronda, inkább ilyen német gyárimunkás kinézeted van. Átlagos fickó. De ezt a friendzónás kifejezést a curvaisten baccameg. Fejezzétek már be. Azért vall lyuk be őszintén, a csajok válogatnak a pasik közül. Te hiába válogatsz, ők döntenek, hogy kellesz-e.
2017. júl. 15. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, miért mondanak ilyet neked.

Átlagos bénácska pasinak látszol, szerintem ugyanúgy kell teperned a lányokért, mint a többieknek. Tízes skálán 5-6 lehetsz. A barátaid hazudnak, nem véletlen nem akarnak összeállni veled.

2017. júl. 15. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is letiltotta, én nem kockáztatok. Szóval biztosan ronda vagy, ha a gépem nem engedi, hogy megnézzelek. :)
2017. júl. 15. 14:04
 14/16 A kérdező kommentje:
"Halott pénz feeling", "német gyárimunkás" haha telitalálat mindkettő. Vörös haj, és a képen pont melós köpenyben vagyok, egy német gyárnál dolgozok. Hát jó, akkor lehet, hogy külsőre nem vagyok jó, belsőre igen, vagy nem is tudom.... nem értem a nőket :D
2017. júl. 15. 20:05
 15/16 A kérdező kommentje:
De azért élőben, nem ilyen álmosan meg unottan melóban, meg normális ruhában azért szerintem jobban nézek ki... na jó nem próbákozok szépíteni a dolgon ez van és kész :D
2017. júl. 15. 20:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, most meg tudtam nézni. Hát nem vagy egy férfiszépség az biztos. És még szótlan is vagy. Ezek után ne csodálkozz. :) Ez egy lerázó duma, hogy ilyen külsővel bárkit megkaphatsz. Épp ellenkezőleg. Csak mivel cukinak tartanak, sajnálatból ezt mondják.
2017. júl. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!