Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex az oka mindennek? Vélemények?
Mennyire rontja el a korai vagy késői szex a kezdődő kapcsolatokat? Olvastam itt, hogy van aki az első randin lefekszik a másikkal és utána kapcsolat lett belőle. Akiknél így volt attól kérdezném, hogy szerelmesek is lettetek egymásba? Hogy maradt így érdekes a nő, hiszen már nincs mit meghódítani.
Ellenvéleményt is szép számmal olvastam itt. Sokan úgy gondolják, hogy több hónap után érdemes szexelni. Hogy tartottátok fent az érdeklődést hogy ne laposodjon el amég nem lesztek egy pár?
Mindkét tábor véleménye érdekel, leginkább azért mert eddig akármelyiket csináltam, sose maradt fenn az érdeklődés és egy idő után eltűnt mindenki. Mielőtt valaki beletrollkodna, nem, nem volt rossz a szex. Ennyire más lenne ma már az ismerkedés? Úgyis jön majd egy jobb vagy szebb?
27L
Nálam az "5 randi" szabály játszik. 5. randi előtt nem fekszek le senkivel, de inkább annál is tovább várok. Addig azért kellően meg lehet ismerni egymást és akkorra már érzéseknek is ki kell alakulniuk. Ha egy pasi képtelen 5-10 randit várni vele(ez mondjuk 1-2 hónap), akkor egyáltalán nemis voltam neki fontos, tehát ez erre is jó szűrő. De persze volt olyan is, hogy lefeküdtünk pont az 5. randin, aztán 1 hét múlva szétmentünk. Tehát ez nem garancia semmire, de jobb érzés úgy szexelni először, hogy vártunk vele, sokkal különlegesebb és nem akarom bármilyen jöttmentnek odaadni magam.
21L
Én nem kerestem kalandot soha senkivel. :) Vicces, de ez le is írtam korábban. Soha nem ezen múlt és tudtam is. Nem vagyok az a fajta. De ez a tipikus ikszedik randis duma amin én csak jókat nevetek. Gyerekes. Majd rájössz ha idősebb leszel. Nem érdekel kivel mikor fekszel le, csak a hozzáállás a vicces. Ez a teszteljük, futtassuk kicsit téma. Tehát taktikázol. Ha nem így lenne, simán érzésre mennél.
Gyanítom, sok volt az amcsi csajos film, mert azok vannak tele ezzel a hülyeséggel.
Nem az első szex a lényeg, okostojás. Hanem épp a taktikázás. "Az ötödik randevúig biztos nem, nehogy könnyűvérűnek higgyen!" <--- látszatkeltés
Ez csak a másik futtatása. Ilyenkor az jön le nálam, hogy a nő akar irányítani. Az meg nem tetszik. Nem azt mondom, hogy első randin kell szex, de ha a hangulat úgy alakul és kívánjuk egymást, akkor menjen már az ostoba játszmákkal...
Sokkal értelmesebb, ha egy nő tudja mit akar és nem ajándékként tekint a szexre, amiben nagy kegyesen részesíti a másikat, hanem kölcsönös örömszerzésként. Mert hogy az. Mondjuk ez nekem nem gond, hisz van párom és jól megvagyunk. De ez teljesen a huszonéves lányok sajátja egyébként is, velük meg nem kezdenék semmi pénzért.
Én azt nem tudtam soha komolyan venni, aki már a kialakuló kapcsolat elején nem őszinte még magával sem és taktikázik. Mondom, önmagával. :) Remélem így már világos, mire gondoltam. Édes mindegy nekem, hogy hogy csinálod, leányzó! De tapasztalatból tudom, hogy az idősebb nőknél már nincs meg az a hülyeség. Majd kinövöd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!