Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért így intézi? Vagy csak nekem fura?
Van egy srác, hetek óta beszéltünk facebookon, elkérte a számom is.
Péntek este átugrott, a városban találkoztunk először, 1 órát beszéltünk, és látszott, hogy akar második találkozót..
Nekem nagyon szimpatikus, bejön, mint pasi, így én is nyitottam felé.
Erre most nemrég kérdezte, hogy második találkozókor hova viszem első randira
Kérdeztem, hogy én?
Erre hogy igen, döntsem el hova viszem..
De mondom ez nekem olyan fura, mert azért szinte első randi és szerintem a pasinak kellene ezt "megszervezni"
Annyit mondott, hogy kezemben a döntés.
Most ennyire ötlettelen?
Vagy csak én fújom fel és találjak ki valamit lazán és ne problémázzak ezen??
Vagy nem értem..
Én 24 L, ő 26 F
Am sosem értettem hogy az ilyen pasiknak miért akadnak lányok s olyannak akik tényleg tudja hogy ilyenkor mit kéne tenni, illetve normális meg minden azt meg nem érdeklik.
#1es voltam.
Hmm.. :/
Szóval akkor nem csak én "fújom ezt fel" csúnyán fogalmazva..
Nekem sem túl szimpi..
Nem mondom magam túl maradinak, de azért úgy vagyok vele, hogy a férfi kezdeményezzen, és nem gondolom hogy egy randi megszervezése akkora kihívás lenne, hogy ezt már elsőre át kelljen passzolni.
Az előzőn ő döntött, most azt szeretné, hogy te dönts. Furcsa, hogy ez lényegében minden nőt meglep. Régebben én is megkérdeztem lányokat arról, hogy melyik kajáldába üljünk be. Egyszerűen azért, mert amit én eszek, az kb. mindenhol van és simán mehetünk bármelyikbe, amelyiket szeretik. Az eredmény? Határozatlannak és emiatt férfiatlannak találtak.
Mondd meg neki, hogy keressen mást, mert ilyen apróságot is túlreagálsz.
Én nem is lennék kihegyezve erre, ha nem az első alkalom lenne,hanem a sokadig
Nem is kéne mondania, hogy találjak ki valamit mert magamtól jönne hogy ne csak ő szervezzen és járjon a kedvemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!