Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most tényleg ennyire fura?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg ennyire fura?

Figyelt kérdés

Ma az egyik kolléganővel a társkeresőkről beszélgettünk, meg hogy milyen (sokszor vicces kinézetű) pasikat szokott látni a különböző oldalakon.

Azután humorosan hozzátette, hogy több 100 pasit megnézett már, de még soha nem látott olyat, mint én, akinek barna haja van, és vörös a szakálla.

Tényleg nem egy hétköznapi párosítás. Erre már akkor rájöttem amikor középiskolás/egyetemista voltam, és mindenkinek fekete/barna volt a szakálla, nekem meg vörös.

Valójában számít ez valamit? Az ezelőtti kapcsolataimban soha nem esett szó róla, bár az igazat megvallva 2 éve(utolsó hosszú kapcsolatom óta), nem borotválkozok naponta, hanem inkább növesztem, és ápolom. Szerintem, és sok nő szerint jól is áll a szakáll, de eddig a színre nem mondtak semmit, csak most a kolléganő.

2017. márc. 18. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem láttam még ilyen párosítást. :) Furának nem fura, max ritka. Fogd fel különleges szexepilként, ha még jól is áll a szakáll, akkor csak előny lehet. =)
2017. márc. 18. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet a vörös színnel van a "gond". Nekem a hajam élénk vörös eredetileg. Ahogy haladt előre a kapcsolatunk a volt párommal olyan szinten tett már-már sértő megjegyzéseket a hajamra, hogy inkább befestettem. Kb azonnal megbántam, és csak egy profi fodrásznak köszönhetem, hogy ma már újra eredeti színű a hajam. Akkor megesküdtem, hogyha valaha visszakapom a hajszínemet, senki kedvéért nem változtatok rajta. Ezt a sztorit nem meséltem el a jelenlegi páromnak, csak azután, hogy közölte, a vörös haj- zöld szem párosítás volt az egyik ami leginkább megfogta bennem :) Szóval van akinek nagyon bejön, míg másnak nagyon nem!
2017. márc. 18. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan nagy ritkaság,örökletes

-fiamé is ilyen pedig sötétbarna haja van.

2017. márc. 18. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem gyakori az tény. Én elfogult vagyok a vörössel, szerintem szexi kombó :)
2017. márc. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!