Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy egy fiatal lány ilyen szinten érdeklődik a 2. Világháború iránt?
Randizok egy lánnyal. Pár randi után felmentünk hozzá. Körbevezetett, és megakadt a szemem egy könyvesszekrényen, amin csak és kizárólag 2. Világháborús könyvek vannak. Azt mondta ez a hobbija. 2 idegen nyelven beszél, azokon minden létező forrásól gyűjti az információkat. Van egy külső merevlemeze, amin csak a háborúról szóló képek, anyagok, újságcikkek vannak, a német tankoktól kezdve a fülöp-szigeteki japán hadifogoly táborokig(amikről azelőtt azt se tudtam, hogy léteztek). Amúgy nem arról van szó, hogy szélsőséges nézetei lennének, csak érdekli. Nem furi? Vagy szokatlan?
Nem kötözködjetek, kérlek. Csak egy kérdés, amire normális válaszokat kérek.
Szerintem tök jó, hogy érdekli valami. Ha tudnád hány felszínes, unalmas pi.csa van akik egy hobbit se tudnának megemlíteni... A második világháború pedig érdekes téma.
Nem tudom mi lehet a munkája, de lehet a töri mindig is érdekelte, csak úgy volt vele hogy jól kereső állást semmilyen töris képesítéssel se kap majd.
Mindenkinek van valami hobbija, szerintem nincsen ezzel semmi gond.
22/L
Igazan jo hogy olyan tema erdekli, amirol ferfiak is szivesen beszelgetnek.
Az en felesegem nem tudna megkulonbozetni egy Panzer V-ot a hazimacskanktol, ugyhogy szellemi maszturbacio gyanant magamban dudolom a Panzerlied-et ha rámjön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!