Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a Tinderről?
Lehet hogy többször is kiírtak ehhez hasonló kérdéseket, de egyszerűen ki kell írnom magamból én mit gondolok. Igazából amikor regisztráltam nem azzal a céllal jelentkeztem be hogy komoly kapcsolatot keressek ( bár lehet legbelül volt egy kis remény bennem , hogy hátha) hanem kíváncsiságból, hogy valóban annyira rossz e mint amiket olvastam róla.Szeretem saját magam kipróbálni a dolgokat,hogy így kapjak róla egy képet.
Az elején alapvetően semmi problémám nem volt vele mert azért volt szerencsém 2 normális emberrel beszélgetni, de annak nem értem mi értelme , hogy ha már össze matcheltünk, nem kezdünk el beszélgetni, hanem kitöröl a srác. Megfordult a fejemben hogy ezek a srácok csak ego növelésnek használhatják a Tindert? És azért emeltem ki ezt mert ez többször megtörtént. Egyébként össz vissz egy hetet voltam fenn és letöröltem mert szerintem semmi értelme fől
Én egy hete találtam meg a szerelmet rajta :)
Mondjuk én 3 éve használom, letöltöm, kitörlöm, újra letöltöm, több hónapos kihagyásokkal. 1 hónapja töltöttem le újra és most volt is értelme :)
Ugyanolyan emberek vannak rajta, mint az életben. Próbálgassátok! :)
22/L
#31 örülök, hogy neked sikerült. :)
Szerintem én is ezt fogom játszani mert nagyon felhúztam magam rajta , de valamiért megint letöltöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!