Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelt kérdés

Lehet hogy többször is kiírtak ehhez hasonló kérdéseket, de egyszerűen ki kell írnom magamból én mit gondolok. Igazából amikor regisztráltam nem azzal a céllal jelentkeztem be hogy komoly kapcsolatot keressek ( bár lehet legbelül volt egy kis remény bennem , hogy hátha) hanem kíváncsiságból, hogy valóban annyira rossz e mint amiket olvastam róla.Szeretem saját magam kipróbálni a dolgokat,hogy így kapjak róla egy képet.

Az elején alapvetően semmi problémám nem volt vele mert azért volt szerencsém 2 normális emberrel beszélgetni, de annak nem értem mi értelme , hogy ha már össze matcheltünk, nem kezdünk el beszélgetni, hanem kitöröl a srác. Megfordult a fejemben hogy ezek a srácok csak ego növelésnek használhatják a Tindert? És azért emeltem ki ezt mert ez többször megtörtént. Egyébként össz vissz egy hetet voltam fenn és letöröltem mert szerintem semmi értelme fől

2017. júl. 9. 21:37
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

A végét lehagytam, hogy főként azért írtam ki ezt , hogy megkérdezzem a véleményeteket és hogy tapasztalatokat írjatok, ha úgy gondoljátok. Ja és még egy kérdés . Mindegyik társkereső ilyen ?

19/L

2017. júl. 9. 21:40
 2/32 anonim ***** válasza:
80%

Velem is előfordult már, hogy rögtön match után töröltek is.

Két oka lehet, ahogy írtad az egyik az ego növelés a másik, hogy mindenkire zöldet nyomnak aztán majd ha match van akkor lehet 'válogatni' utána is.

2017. júl. 9. 21:42
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Röviden:

https://www.youtube.com/watch?v=nnun8y7r8_U

Hosszan:

Ok, facebook kell a regisztrációhoz. Végül ráveszem magam hogy engedélyezzem hogy még az alsógatyám méretét is tudja, ennek ellenére a program minden egyes indításakor átnavigál a facebookra, hogy ott ne kelljen csinálnom semmit, közben viszont végighomokozza az időt, letölti a fél internetemet, kimerítve ezzel a mobil adatkeretemet. Az esetek felében furcsa módon nincs a környező fényéven belül egy ember sem, máskor csak olyanok vannak, akik 2 éve a feléje sem néztek annak a szarnak. Az első nap volt 2 matchem, de azok sem válaszoltak, utána letöröltem az egészet a phaszba, mert egyszerűen élőben jobban megy, úgy hogy nem járok sehova. :D

2017. júl. 9. 21:44
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

Én csak az ott lévő nőkről tudok véleményt mondani.

Unaloműzésképp regisztrálnak. Ha összematchelnek valakivel, akkor játszadoznak vele egy kicsit, utána nem írnak vissza többet. Én annyit látok, hogy senki nem akar semmit. Még beszélgetni sincs szándékuk. 90 százalékuk csücsörítős önjelölt instagram sztár, és az instagram profiljuk hirdetésére használják az appot.

Rengeteg flegma, unatkozó 19 éves kislányba futottam bele, akik bejelöltek ismerősnek a facebook-on, és soha többet nem hallottam felőlük.

2017. júl. 9. 21:46
 5/32 anonim ***** válasza:

A többi társkereső még rosszabb.

Bármilyen hihetetlen, vagy nevetséges, de nekem a gyakorikérdések milliószor jobban működött eddig beszélgetőpartner találásban, pedig nagyrészt retardált , frusztrált emberek gyűjtőhelye...

Egyik társkereső appról sem tudtam még értelmes nőt halászni, aki hajlandó volt érdeklődni, és nem tűnt el két nap után.

A másik lehetőség, a zárt facebook csoportok.

2017. júl. 9. 21:52
 6/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nekem mint ugye mondtam 2 normális ember akadt, akikkel elég gyorsan össze is hoztuk a találkozót mert olyan vagyok , hogy jobb minél előbb megismerni vagy felismerni, hogy lesz e vonzalom vagy nem. És mindkét srác tökre meg volt lepődve hogy ilyen gyorsan találkoztunk meg tök jól elbeszélgettünk és megkérdeztem ez nem így szokott lenni és hát ugyanezeket mondták mint amit ti.

2017. júl. 9. 21:56
 7/32 anonim ***** válasza:
Stabil alkalmazás, de sok adatforgalmat bonyolít.
2017. júl. 9. 21:59
 8/32 anonim ***** válasza:
#6 és mi lett a két sráccal? :)
2017. júl. 9. 21:59
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább húzom az időt, amíg csak lehet, hogy biztosan tudjam később, akarok e vele találkozni, vagy sem. Ehhez kiderítem az alap szükséges infókat a lányról... MBTI típus, vallás, szexualitás, életmód, étrend, hobbik, érdeklődési kör...stb. Senkivel se találkoznék potyára. Szeretek ölelkezni, és úgy találkozni, hogy már sok mindent tudunk egymásról, tudom hogy mire van szüksége, nem kell felesleges mézes mázas szöveg.
2017. júl. 9. 22:08
 10/32 A kérdező kommentje:
#8 mindketten nagyon aranyosak voltak. Sajnos egyiküknél sem alakult ki a vonzalom az én irányomból. De nem bántam meg hogy megismertem őket mert tényleg jófejek voltak. Én olyan beállítottságú vagyok hogy az elején eltudom dönteni hogy vonzódom e vagy nem. Mert sokan az ellentétjei ennek 😊
2017. júl. 9. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!