Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a Tinderről?
Lehet hogy többször is kiírtak ehhez hasonló kérdéseket, de egyszerűen ki kell írnom magamból én mit gondolok. Igazából amikor regisztráltam nem azzal a céllal jelentkeztem be hogy komoly kapcsolatot keressek ( bár lehet legbelül volt egy kis remény bennem , hogy hátha) hanem kíváncsiságból, hogy valóban annyira rossz e mint amiket olvastam róla.Szeretem saját magam kipróbálni a dolgokat,hogy így kapjak róla egy képet.
Az elején alapvetően semmi problémám nem volt vele mert azért volt szerencsém 2 normális emberrel beszélgetni, de annak nem értem mi értelme , hogy ha már össze matcheltünk, nem kezdünk el beszélgetni, hanem kitöröl a srác. Megfordult a fejemben hogy ezek a srácok csak ego növelésnek használhatják a Tindert? És azért emeltem ki ezt mert ez többször megtörtént. Egyébként össz vissz egy hetet voltam fenn és letöröltem mert szerintem semmi értelme fől
"Én olyan beállítottságú vagyok hogy az elején eltudom dönteni"
Magyarul meggondolatlan és impulzív vagy, emiatt nagy az esélye a téves döntéseknek. Mint ez az egyhetes "vizsgálat"... Hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!