Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelt kérdés

Lehet hogy többször is kiírtak ehhez hasonló kérdéseket, de egyszerűen ki kell írnom magamból én mit gondolok. Igazából amikor regisztráltam nem azzal a céllal jelentkeztem be hogy komoly kapcsolatot keressek ( bár lehet legbelül volt egy kis remény bennem , hogy hátha) hanem kíváncsiságból, hogy valóban annyira rossz e mint amiket olvastam róla.Szeretem saját magam kipróbálni a dolgokat,hogy így kapjak róla egy képet.

Az elején alapvetően semmi problémám nem volt vele mert azért volt szerencsém 2 normális emberrel beszélgetni, de annak nem értem mi értelme , hogy ha már össze matcheltünk, nem kezdünk el beszélgetni, hanem kitöröl a srác. Megfordult a fejemben hogy ezek a srácok csak ego növelésnek használhatják a Tindert? És azért emeltem ki ezt mert ez többször megtörtént. Egyébként össz vissz egy hetet voltam fenn és letöröltem mert szerintem semmi értelme fől

2017. júl. 9. 21:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
#10 szóval veled még nem volt olyan, hogy valakit ismertél régebb óta, és csak később alakult ki vonzalom?
2017. júl. 9. 22:14
 12/32 anonim ***** válasza:
Hat most egy darabig összeszorul a szívem is, ha a tinderre gondolok. Beleszerettem onnan egy srácba (sok matchem volt és rengetegen is írtak), de nekem egy kiszemeltem lett. Randiztunk parszor, beleszerettem, de visszautasított vegul. Padlon vagyok.
2017. júl. 9. 22:16
 13/32 anonim ***** válasza:
58%
#4 attól, hogy veled ilyenek, még nem kell általánosítani. Engem folyamatosan hívnak randikra onnan, van, aki csak szexre megy, de vannak komoly kapcsolatot keresők is bőven. Eddig 1 év alatt talán 4 sráccal találkoztam onnan, de sokkal többre is lett volna lehetőség. Szóval attól, hogy neked nincs ott sikered, még másnak lehet.
2017. júl. 9. 22:17
 14/32 anonim ***** válasza:
#12 én is ebben a cipőben járok most :( Engem még csak vissza sem utasított, randiztunk többször is, csak egyszerűen nem mutatott elég érdeklődést, amikor nem voltunk együtt, mintha csak talonban tartott volna, így végül én "szakítottam".
2017. júl. 9. 22:19
 15/32 A kérdező kommentje:
#11 nem volt még ilyen tapasztalatom
2017. júl. 9. 22:27
 16/32 anonim ***** válasza:
80%

"Én olyan beállítottságú vagyok hogy az elején eltudom dönteni"

Magyarul meggondolatlan és impulzív vagy, emiatt nagy az esélye a téves döntéseknek. Mint ez az egyhetes "vizsgálat"... Hiteltelen.

2017. júl. 9. 22:27
 17/32 A kérdező kommentje:
Ez egy rossz tulajdonságom. Tisztában vagyok vele, de sajnos az érzéseimmel nem tudok mit kezdeni.
2017. júl. 9. 22:33
 18/32 anonim ***** válasza:
60%
Dehogynem tudsz, csak akarni kell. Persze könnyebb azt mondani, hogy sajnos nem tudsz.
2017. júl. 9. 22:35
 19/32 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van. Próbálkozom.
2017. júl. 9. 22:36
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a görcsös ismerkedést, inkább barátkozzál, aztán majd beüt valami. :)
2017. júl. 9. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!