Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a Tinderről?

Figyelt kérdés

Lehet hogy többször is kiírtak ehhez hasonló kérdéseket, de egyszerűen ki kell írnom magamból én mit gondolok. Igazából amikor regisztráltam nem azzal a céllal jelentkeztem be hogy komoly kapcsolatot keressek ( bár lehet legbelül volt egy kis remény bennem , hogy hátha) hanem kíváncsiságból, hogy valóban annyira rossz e mint amiket olvastam róla.Szeretem saját magam kipróbálni a dolgokat,hogy így kapjak róla egy képet.

Az elején alapvetően semmi problémám nem volt vele mert azért volt szerencsém 2 normális emberrel beszélgetni, de annak nem értem mi értelme , hogy ha már össze matcheltünk, nem kezdünk el beszélgetni, hanem kitöröl a srác. Megfordult a fejemben hogy ezek a srácok csak ego növelésnek használhatják a Tindert? És azért emeltem ki ezt mert ez többször megtörtént. Egyébként össz vissz egy hetet voltam fenn és letöröltem mert szerintem semmi értelme fől

2017. júl. 9. 21:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs ezzel kérdező, én is olyan vagyok, hogy vagy "megfog" valaki elsőre és egyből odaleszek érte, vagy értelmetlen folytatni az ismerkedést. Ha úgy megyek haza egy randiról, hogy "hát, jó volt, de..." akkor nem látnám értelmét a folytatásnak.
2017. júl. 9. 22:39
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban működő társkereső eddig.

Onnan havonta akár több lánnyal is összejön találkozó ha használom (bár parkolópályára raknak, vagy egyszerűen eltűnnek, mert nem vagyok elég "FÉRFI" a látszatban (nem külsőleg, hanem hogy NEM adom elő a magam mint kemény fúdesikeres nagykan), mert szerény vagyok).

Ellenben a hagyományos társkeresőkről 1 év alatt jött össze kőkemény 2 randi...

Jobb a tinder, mert a facebookos regisztráció kizár sok trollt, és kamufelhasználót.

Azért is jó, mert nemzetközi, és tojnak magyarországra, nem hoznak létre mézesmadzagozó magyar kamuprofilokat mint a magyar társkereső oldalak üzemeltetői.

És azért a legjobb, mert mivel csak akkor látod hogy jelölt valaki ha te is jelölted (match), ezért ego tuningra nem olyan jó mint a hagyományos oldalak.

A férfiak match utáni törlődésének hátterében az lehet, hogy automatizálják a jobbra húzást, és úgy halásznak a matcheik közt, hiszen a férfiak ritkán kapnak matchet, és törlik azokat a matcheket akik nem tetszenek nekik.

Sok nő az instant gramm profilját népszerűsíti, és végül is csak követőket gyűjt hogy több ego tuningoltasson magának.

Sok a szórakozó is, de azok minden más társkeresőn is vannak.

"De nem bántam meg hogy megismertem őket mert tényleg jófejek voltak. Én olyan beállítottságú vagyok hogy az elején eltudom dönteni hogy vonzódom e vagy nem."

Persze hogy nem bántad meg, hiszen meghívtak, ettél/ittál, elszórakoztattak, kedveskedtek, és hízott az önbizalmad.

(Az meg hogy vonzódsz e valaha nem beállítottság vagy döntés kérdése, hanem türelemé, és mint tudjuk ma a nőknek nem kell türelmesnek lenniük, energiát fektetni ismerkedésbe, megvárni amíg feloldódik a férfi velük szemben és megmutatja az igazi énjét, hanem viszlát, és jöhet a következő a sorból ha rövid időn belül nem olyan mint a romantikus szigorúan valóságalapú ( :D ) filmben...)

Na egyébként én is ilyen lányokkal találkoztam.

Enikő, Judit, te vagy az talán? :D

Szóval a tinder jelenleg a legjobb online társkereső, mert vakok közt...

Így a nők, és a népszerű ecsetfejű kirakatemberek jól el tudnak szórakozni rajta(szex, néha komolyabb) a jól szórakozó trollok társaságában. De az átlagférfi nem igazán rúg labába itt SEM.

2017. júl. 9. 22:49
 23/32 anonim ***** válasza:

Az előbb említett automatizált jobbra húzásra egy példa :D

https://www.youtube.com/watch?v=snDeLy8cu24

2017. júl. 9. 22:51
 24/32 anonim ***** válasza:
Na mégegy. Ez nem meglepő, de azért így látni még mindig kemény mekkora a különbség: https://www.youtube.com/watch?v=lY8rzo4Ik4M
2017. júl. 9. 22:58
 25/32 A kérdező kommentje:

22 köszi a válaszodat. Nem ,nem én vagyok .

Egyébként a félreértések elkerülése végett nem azért volt jó mert ettem, ittam hanem tényleg jó társaság volt mindkét srác. Nem várok el az első randin hogy a fiú állja amit fogyasztunk így természetesen fizettem a részem.

2017. júl. 9. 23:00
 26/32 anonim ***** válasza:

Én pár napja regeltem be életemben először kíváncsiságból. Mivel műár voltak barátnőim, azt gondolom, nem vagyok ronda. Eleve magas is vagyok, és kölyökképű. Ennek ellenére eddig még semmi, kezdem azt hinni, hogy a rendszerben van valami gebäsz. Vagy ennyire nem húz jobbra senki? :D Nem tudom, eleve azt sem, hogyan lehet ott ráírni valakire, nem értek a Tinderhez.

Viszont amilyen profilokat látok, hát siralmas kb. Csücsörítős, ránézésre egy bites agykapacitású, eléggé egyszerű lelkivilágú nőket hoz be. Kevés az, akire azt mondom fotó alapján, hogy nem tipikus mai rib anc, hanem nőies, bájos, kedves mosolyú nő természetességgel megspékelve.

2017. júl. 9. 23:02
 27/32 A kérdező kommentje:
Szomorú olvasni hogy többségében rosszak a tapasztalatok.
2017. júl. 9. 23:16
 28/32 anonim ***** válasza:
Felszínes, komolytalan. Ezzel a két szóval tudnám jellemezni. Alig látni olyan nőt aki írt magáról valamit. Általában van 4-5 profi fotós által tökéletesen belőtt kép, és ennyi.
2017. júl. 9. 23:21
 29/32 anonim ***** válasza:

Eleinte nehezen indul be, mert elegen kell hogy jobbra húzzanak téged, és neked is eleget kell jobbra húznod, hogy elkezdjenek a matchek jönni.

Ez az összes többi társkeresőre ugyanúgy igaz... nőknél egy értelmes bemutatkozó szöveg az igazi kuriózum. De nekik nincs szükségük ilyesmire, mert így is válogathatnak.

2017. júl. 9. 23:36
 30/32 anonim ***** válasza:
53%

Semmi pozitív, Kérdező. Konkrétan szerintem egy nagy rakás szar, húspiac az egész.

- Egyrészt erőltetett

- Másrészt kell hozzá okosteldzsó vagy Failbook

- Harmadrészt tömve van kamuregesekkel és botokkal

2017. júl. 10. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!