Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ti vennétek ki ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti vennétek ki ezért szabadságot?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel ismerkedek. Mondtam neki, hogy hónap végére kell kivennem egy szabit, mert pestre kell mennem. Azt mondta, hogy szívesen kivesz ő is egyet, ls eljön velem, csak hogy "bebizonyítsa", hogy komolyan tervez velem. Még nem találkoztunk, 50 km-re lakik tőlem, 2 napja beszélgetünk.

Férfiak, ti is vennétek ki szabit, ha nem terveznétek hosszabb távon a lánnyal? 21n, 24f

2017. júl. 9. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam az a baj hogy mindig hosszú távra terveztem de a végén elbuktam mindig.Lehet pont fordítva kéne próbálkoznom :D
2017. júl. 9. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Egy ilyen szitu jó esély a szexre, simán megéri, ha csak erre gyúr akkor is.

Ez még nem jelent semmit (azt leszámítva, hogy első találkozást nem szerencsés úgy csinálni, hogy egész napra össze vagytok zárva, mert ha nagy a csalódás valaki részéről akkor nem tud elköszönni)

2017. júl. 9. 20:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem már lehet h a hétvégén találkozunk, pestre pedig hónap végén kell csak menni. Ja és vonattal mennénk, mielőtt még tovább folytatjuk a szex vonalat :D
2017. júl. 9. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, főleg mert már volt hasonló, és jól pofáraejtett az után pár héttel, pedig úgy tűnt ebből tuti lesz valami komoly.

Azóta semmi komolyabb változtatást, nem vagyok hajlandó tenni egy zsákbamacska lányért, csak akkor ha már tudom hogy tényleg alakul valami...

2017. júl. 9. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem azt jelenti, hogy hosszabb távra tervez.

Ez már eleve furcsa, hogy ilyent mond, mikor nem is találkoztatok még.

Ez inkább egy trükk, hogy minél hamarabb lefeküdj vele.

2017. júl. 9. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Arra utazik, hogy még előtte lefeküdj vele, mikor elősre találkoztok.
2017. júl. 9. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vennék ki 2 napos ismertség miatt. Főleg, hogy már mindegyiknek meg van a helye/ideje.
2017. júl. 9. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Kétségbeesett, erőlködik.
2017. júl. 9. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet még szűz :D
2017. júl. 10. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak simán ezért nem feltétlen vennék ki szabit, de ha pl mindennap találkoznánk és régebb óta ismernénk egymást akkor jobban meggondolnám a dolgot. De ez csak az én saját véleményem.
2017. júl. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!