Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder lenne rossz vagy a lányok önértékelése van inreális szinten?
Figyelt kérdés
Vagy 30.lányt jobbra húztam és egyik reagált rá semmit..Ezek zac efronra várnak vagy mi van?2017. júl. 8. 18:00
1/17 anonim válasza:
Matchedvaem volt vagy csak nem írtak rögtön rad?
2/17 anonim válasza:
Mit reagáljanak, ha még írni sem tudsz?
3/17 anonim válasza:
Mert a tinder sz.r.
A nok meg nem fognak napi egyszer huzkodni mert elvarjak, hogy a pasi hoditgasson. Meg szeeintem a nem aktiv embereket is mutatja.
Haromszor probaltam. Minden alkalommal az elso par nap volt sikerem, dunaltunk is. Aztan erdekes, semmi egyezes
Gondolom trukkozve van vele, hogy fizess
4/17 A kérdező kommentje:
Még match csak 1x volt pedig mások elmondása alapján nem nézek ki rosszul..Szóval nem értem
2017. júl. 8. 18:10
5/17 anonim válasza:
Ha ők nem húztak jobbra, akkor nem tudják, hogy te jobbra húztad őket.
Amúgy meg aki nem húz jobbra, annak nem stimmel az önértékelése szerinted?
6/17 anonim válasza:
"mások elmondása alapján nem nézek ki rosszu"
Ez tök érdekes. Velem pont ugyanez van.
Pedig az anyukám, a nagymamám, Feri bácsi a 2/B-ből és a haverok szerint is tiszta Dzsémsz Bond vagyok
7/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy a lányok 100% jobbra kellene húznia de ezért lehetne pár aki odahúz..
2017. júl. 8. 18:19
9/17 A kérdező kommentje:
Aki csak ilyet tud írni az ne írjon inkább főleg az ilyen 10.évesek ne..Köszönöm!
2017. júl. 8. 18:30
10/17 anonim válasza:
Utóbbi. Láttam már lányt tinderezni, másodpercenként húzgálta balra a pasikat, mert egyik se nézett ki elég jól a profilképén. Kb. 100-ból 1 az, akit jobbra húznak, és általában ugyanaz az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!