Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz randi után, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz randi után, ha nem akarunk többé ismerkedni vele, akkor csak nem keressük. Ennyi?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Randi végén megmondjuk,hogy bocsi,de többet ne talizzatok és igen,ne keresd.
2017. jún. 17. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyenesebb és tisztább ha megmondod neki (akár írásban vagy telefonon, ha ott helyben még nem tudod vagy nem mered), hogy nem fog menni, ne keressen ő se, részedről ez le van zárva. Én nagyon utálom ha csak ignorálnak, sokkal jobb ha kertelés nélkül a képembe mondják hogy mi a helyzet.
2017. jún. 17. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Én jobban szeretem, ha nem mondják meg, csak nem keresnek.
2017. jún. 17. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Soha nem fordult még elő velem, hogy egy lány megmondta volna randi után, hogy nem vagyok nyerő nála. Egyszerűen csak ignoráltak, vagy még azt sem, csak érezhetően távolságtartóbbak lettek.
2017. jún. 17. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
igen, kb ez megy. Női oldalról tudok nyilatkozni, ott mindenképp rendszeres jelenség.
2017. jún. 17. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz randi után növesszünk gerincet és mondjuk meg a másiknak, hogy nincs értelme folytatni.
2017. jún. 17. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:

6.

Már megtörtént.

2017. jún. 17. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Akkor mi a kérdés? Megmondtad, mindenki megy a dolgára.
2017. jún. 17. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ezzel úgy vagyok, hogy attól függ, milyen a másik fél. Van, akinek meg lehet mondani, hogy bocsi, ez nem fog működni kettőnk között, és értelmesen képes felfogni. Meg van egy másik típus, akit inkább jobb nem keresni, mert nem érti meg, hogy nem lesz ebből kapcsolat, és csak azért is teper.

Én egyébként nem veszem sértőnek, ha nem keres a másik fél, tudomásul veszem olyankor, hogy ennyi volt, és továbblépek. Álláskeresésnél is, ha egy idő után nem keres a cég, ahova jelentkeztél, akkor nem nyertél, és jöhet a következő (ezek után inkább az a meglepő, sőt, gyanús, ha hosszabb idő után mégis jelentkeznek...)

2017. jún. 17. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!