Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar ez a csaj? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a csaj? Nem nagyon értem.

Figyelt kérdés

Voltunk egy kiránduláson ahol egy csaj rámhajtott. Mindig célozgatott, röhögött, meg eldumálgattunk meg minden... De ugyanott egy másik gyerek ráhajtott, és azzal is dumált párszor. Most megbeszéltük, hogy nem akarjuk elhamarkodni, mert ő sem tudja még, mit akar, de majd dumálunk, meg találkozgatunk... és most a a másik gyerekkel találkozott! Most mit akar, hogy versenyezzek érte? Mert ő egy évvel fiatalabb nálam, (én 17 vagyok), a másik gyerek végzős, izompacsirta és állítólag nőcsábász. Én állítólag jóképű vagyok, de elég vékony és alacsony, és még nem volt csajom... ezt figyelembe véve, szerintem a másikhoz képest elég zsengék az esélyeim. Az önbizalmam pedig nincs azon a szinten, hogy "harcoljak". Egyébként is hülyeségnek tartom. Ha a csaj engem akar, vagy a másikat, akkor miért hülyítené a másik embert Az egójáért?

A kiránduláson viszont tök jól elvoltunk... most mit akar? Olyan jó lenne, ha összejönnénk, a másik gyerek úgyis talál magának, már volt vagy 100 csaja, én meg végre találnék vkit 17 évesen...

Mit gondoltok?

2010. máj. 20. 18:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy azt mondta, hogy idő kell még neki, és halasszuk el. Ez ok, de akkor miért találkozik vele? És velem miért nem? Most meg kérdőre vontam, és azt mondta, h egyszerűen ő hívta el előbb. Hát ez nekem bűzlik egy kicsit. Pl. nem hiszem el, hogy egy egész héten egyetlen délután sem érne rá. Arra van ugye időnk, amire szánunk. De hát nemakarásnak nyögés a vége... Pedig nagyon örülnék neki.
2010. máj. 24. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint, ha a külsőtök ennyire eltér a "versenytárséval", akkor talán a lánynak jobban tetszik az a fiú, viszont amíg nem biztos, hogy összejön vele, addig téged is talonban tart. Két szék közül viszont a pad alá fog esni.

Tudom, hogy nehéz, de próbáld megállni, hogy nem keresed, és végképp ne vond kérdőre. Bármilyen kifogást lehet találni (pl,hogy ő hívta el előbb....- baromság)

Igazad van, hogy arra van az embernek ideje, amire akarja.

Hagyd a lányt, ha ő megkeres, akkor állj szóba vele, de nem kell rögtön nyomulni. Ne érezze, hogy rá mindenki hajt, még a végén elbízza magát! :)

Légy egy kicsit kemény!

És nézelődj másfelé is! Nem gáz ha még nem volt barátnőd! De ha szeretnél, akkor azért tenni kell, első körben nem csak egy felé nézni!

2010. máj. 24. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:

14:16 -osnak

+1 :)

2010. máj. 24. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:

14:16os vagyok!

17:31es köszi! :)

Bár nem tudom miért, de legyen. :D

2010. máj. 24. 22:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, és 21:37esnek akartam címezni, sorry!

Este van már nekem ehhez. :D

2010. máj. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!