Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a csaj? Nem nagyon értem.
Voltunk egy kiránduláson ahol egy csaj rámhajtott. Mindig célozgatott, röhögött, meg eldumálgattunk meg minden... De ugyanott egy másik gyerek ráhajtott, és azzal is dumált párszor. Most megbeszéltük, hogy nem akarjuk elhamarkodni, mert ő sem tudja még, mit akar, de majd dumálunk, meg találkozgatunk... és most a a másik gyerekkel találkozott! Most mit akar, hogy versenyezzek érte? Mert ő egy évvel fiatalabb nálam, (én 17 vagyok), a másik gyerek végzős, izompacsirta és állítólag nőcsábász. Én állítólag jóképű vagyok, de elég vékony és alacsony, és még nem volt csajom... ezt figyelembe véve, szerintem a másikhoz képest elég zsengék az esélyeim. Az önbizalmam pedig nincs azon a szinten, hogy "harcoljak". Egyébként is hülyeségnek tartom. Ha a csaj engem akar, vagy a másikat, akkor miért hülyítené a másik embert Az egójáért?
A kiránduláson viszont tök jól elvoltunk... most mit akar? Olyan jó lenne, ha összejönnénk, a másik gyerek úgyis talál magának, már volt vagy 100 csaja, én meg végre találnék vkit 17 évesen...
Mit gondoltok?
nekem volt egy barátnőm aki tisztára ilyen volt csak ő egy állítólagos fiúval járt aki sztem nem létezik...
és azóta nem járunk! csak barátok maradtunk. Szerintem kérdezz rá a lánynál, hogy neki te vagy ő tetszik jobban és ez alapján már tudni fogod a következő lépést ;)
Ha meg nem válaszol akkor SZERINTEM hagyd a FRANCBA!!!
Ilyen csajjal sztem ne foglalkozz!
1. Vagy azért csinálja, hogy szórakozzon, és húzza az agyatokat! És éretlen még ő is ehhez.
2. Vagy azért mert ő sem tudja mit tegyen. És akkor ezért éretlen még.
Legalábbis sztem.
Látom, hogy nagyon érdekel a dolog. De sztem hagyj időt a lénynak, ne keresd csak te, adj neki időt. És ha utána keres ő téged, akkor láthatod majd, hogy valóban kellessz neki.
Ha meg nem keres, akkor látja, hogy nem játszhat veled, és ha nem is akar téged, akkor hagyni fog. És akkor láthatod, hogy nem is akart tőled semmit.
Ez a két dolog van.
De szerintem, ha igazán ki akarod deríteni, hogy mi van, és it akar, akkor cselekedj így!
Sok sikert! 18L :)
honnan tudod miért találkozik a másik sráccal?
hívd el sétálni igyatok meg egy kávét vagy teát közbe menjen rendesen a duma is. aztán majd kialakul. ;)
fel a fejjel én is igy kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!