Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy kapcsolatban a magasság? Az gáz, hogy ha a
lány magasabb mint a fiú?
11/15 A kérdező kommentje:
Ne a kérdezőt kérdezd mert nem ő volt :) Megírtad a véleményed és nem tetszett valakinek. Am elég fura ,de nagyon sok magas lányt,nőt látok :D Rokonaim között van olyan akinek az anyja apja nem magas ,de ők még magasabbak lettek mint a szüleik :D
Számít a magasság. A legtöbb ember a génjeiben hordozza, hogy milyen külső jegyek alapján választ párt magának. Nálunk pl a család férfitagjai kivétel nélkül a pöttöm csajokra buknak/buktak. A 2 méter magas apai nagyapám a mindössze 148 centis nagyanyámat választotta. Anyám is alacsony, a feleségem is az, és a fiam is a pöttöm csajok közt mazsolázik. Puszta kíváncsiságból jártam egyszer egy nálam magasabb csajjal, de csak nagyon rövid ideig, mert már az is zavart, ha az előszobában megláttam a 40-es rocsóját. Nekem a női láb a 36-osnál befejeződik. :-))
2017. júl. 3. 17:38
Én 175 cm magas 18 éves lányként mondom hogy igen számít! Eleve én egyetlen egyszer adtam esélyt egy nálam alacsonyabb srácnak, neki is csak azért mert nagyon kedves volt hozzám, odafigyelt rám, számíthattam rá, határozottan éreztem hogy szívből szeret és mivel én alapból nagyon félénk, csendes teszetosza lány vagyok és volt barátom meg totál az ellentétem volt ilyen téren. Persze nagyon röhejesen néztünk ki így, főleg amikor magassarkút vettem fel mert imádom hordani őket, így aztán amikor csókolóztunk nekem kellett lehajolnom felé basszus. Meg hát sokan furcsán néztek ránk, ráadásul hiába szerettem a barátomat ez engem iszonyatosan zavart. persze emiatt nem akartam szakítani vele és nem is emiatt mentünk szét. De sok esetben hátrány volt így vele, nagyon utáltam ezt meg mindig le kellett rá néznem áhh nem tetszett ez a dolog. Aztán amikor szakítottam vele mert sajnos nagyon megbántott egy kijelentéssel és akkor megfogadtam hogy nálam alacsonyabb pasit soha!
2017. júl. 3. 20:25
Én 164 cm vagyok, 23/F. Volt egy két éjszakás valamim egy 175 cm lánnyal, aki még magassarkút is felvett. Volt alacsonyabb, 155 cm magas barátnőm. A jelenlegi párom 173 cm, szóval majd 10 centit rám ver ő is. :) Nekem külön bejön, hogy magasabb, nem tudom miért. Vicces azért, mikor felemelem és ide-oda rakom, mert jó erőben vagyok. :D Ő nagyon csinos, vékony és gyönyörű. Én meg dagadt is vagyok (20 kg plusz), csóró is és még lent is kicsi. :D
Szóval nyugodtan menj oda magasabb lányokhoz is, ha jó a dumád, nem számít.
2017. júl. 3. 21:40
Egy adott értelmi szint felett ez indifferens, nem számít a magasság, de legalábbis nem meghatározó szempont és nem okoz problémát.
Semmiképpen sem gáz, ha a nő a magasabb egy kapcsolatban, ezt csak felszínes, egyszerű emberek vélik cikinek.
Emellett persze lehet, hogy az adott lánynak a magas pasik tetszenek, de ez ízlés kérdése, ugyanúgy mint a szem- és hajszín, stb. de az egyéb külső és belső tulajdonságokkal együtt az összkép ami alapján vonzónak és szimpatikusnak fog vélni, nem egy (nem is fontos) paraméter alapján.
2017. júl. 4. 07:05
Kapcsolódó kérdések: