Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy kapcsolatban a magasság? Az gáz, hogy ha a lány magasabb mint a fiú?
Figyelt kérdés
Mondok egy példát. 162 cm vagyok én sosem mertem odamenni nálam magasabb lányokhoz. Én igazából sosem próbáltam hozzászólni egy 170 cm feletti magassággal rendelkező lányhoz. Ezt mindig is cikinek tartottam magamból kiindulva,hogy a lány magasabb írtó kínos lesz a helyzet,hogy ha leesik neki,hogy én fel akarom szedni. Le kellene néznie rám ennek a 170 cm feletti lánynak. Ha csak egy picivel mondjuk 163 cm azoknál nem éreztem,hogy na most ciki ha ismerkedni akarok vele ,de már 167-168 és 170 felett már azt mondom úristen ez ,de gáz mit akarok egy ilyen magas lánytól sámlit kellene alám rakni aztán egy magasak lennénk. Számít a magasság szerintetek ?2017. júl. 3. 13:20
1/15 anonim válasza:
Hát elég furik lennénk egymás mellett :D én 174 vagyok és nekem pl számít, de biztosan nem mindenkinek. :)
18/l
2/15 anonim válasza:
Szerintem elég röhejesen néz ki ha a nő magasabb. Főleg ha magassarkú vagy hasonló cipőben van. De ez az én véleményem, nem tudom magam beleélni helyzetedbe mert 192 cm vagyok. De amúgy meg szard le mások véleményét. Ne a magasság alapján válassz nőt. Főleg ne mások véleménye miatt.
3/15 anonim válasza:
Engem zavarna, ha a párom alacsonyabb lenne nálam, szerintem nevetségesen néz ki, ha a nő a magasabb. Le leszek pontozva, de 163 cm vagyok, a párom pedig kb. 180 és szerintem ez az ideális. Általában az alacsonyabb nőknek is a magas férfiak tetszenek.
4/15 anonim válasza:
Sok nő van, akinek fontos, hogy a másik magasabb legyen nála, megmondom őszintén, nekem is. De ez csak személyes preferencia, az magában nem gáz meg kínos szerintem, ha van egy pár, ahol a lány magasabb, a fiú meg alacsonyabb.
5/15 A kérdező kommentje:
Igazából csak kíváncsi vagyok erre a kérdésre kettes mert én akárhányszor kiteszem a lábamat otthonról olyan párokat látok akik egy magasak vagy a fiú magasabb. Bár láttam már olyan 2 méter feletti párt is akik egyforma magasak voltak. Én a hátuk mögött törpapának éreztem magamat:) Szóval nekem mindig is 162 cm alatti lányokkal volt dolgom :) De csúnya megfogalmazás istenem:) 162 cm alatti lányokkal jártam vagy egy magasak voltunk:) Bár olyan is volt,hogy 163-164 azt nem éreztem cikinek mert nem sok cm ő sem bánta. Nem kellett nyújtózkodni :D
2017. júl. 3. 13:39
6/15 anonim válasza:
Számít, de maximum az első benyomás erejéig. A 4 exem közül 3 alacsonyabb volt nálam, a 4. pedig velem egymagas. Nem azt mondom, hogy olyan eget verő különbség volt köztünk, maximum 2-3 centi az én javamra. Nem igazán érdekelt, hogy gáz-e, vagy sem. Nekem tetszettek és az a lényeg.
A te esetedben ez a kb 10 centi magasságkülönbség már sok szerintem, az engem is zavarna. Mondhat bárki bármit, a szexben sem mindegy :D
7/15 anonim válasza:
Szerintem cink. De én sem vagyok előnyben a 190 centimmel. 😳
8/15 anonim válasza:
Szerintem 10centi belefér. Én is voltam már együtt alacsonyabb pasival es nem zavart,mert nőnek éreztem magam mellette,mivel ferfias volt a kisugárzása,megjelenése. 20centi már zavarna viszont
9/15 anonim válasza:
Engem zavarna, ha magasabb lenne. Az első barátom kb. egymagas volt velem, talán 1-2 cm-rel magasabb (165 vagyok), és ebből olyan kisebbségi komplexusa volt, hogy állandóan nekem szólt be minden miatt. A végén már semmi nem volt jó neki, azért szólt le, mert akkor ő többnek tűnt. Végül agresszív is lett. Szóval nem jönnék össze újra alacsony pasival.
10/15 anonim válasza:
#2 vagyok: Megint nem értem miért lettem lepontozva. Elmondtam az én véleményemet + hozzátettem, hogy a kérdező szarja le más idegen ember véleményét. Ebben mi nem volt hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!