Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha beszélgetek egy nővel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszélgetek egy nővel, és felszabadult/vidám a hangulat, hogyan tudom játékosan megérinteni? Ha esetleg vannak itt hölgyek, tudnátok adni pár tippet?

Figyelt kérdés

Nem "felszedni" akarok senkit, csupán imádok beszélgetni férfiakkal és nőkkel egyaránt, és szerintem az egyik legjobb érzés, ha valaki hozzám ér, vagy megsimogat, fel tudja dobni a hangulatot

Én is szeretnék ilyen érzést okozni másoknak, csupán kicsit furcsának találom még :)

2017. jún. 30. 21:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha te szereted, ha a számodra szimpi emberek hozzád érnek, akkor biztosan tudod, hogy ez neked hogyan, milyen körülmények között szokott jól esni. Esetleg próbálkozz azzal, talán másoknak sem lesz rossz. De azért figyelj, nem mindenki szereti, ha hozzá érnek csak úgy.
2017. jún. 30. 21:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Méregzsák? Jól van, cica.

Az életem és a tököm tele van faszikkal, akik bemásznak a pofámba, és 5 perccel azelőtt látod a fejükön, hogy most tapizni fognak, mielőtt megteszik.

Kívánom neked, hogy tapicskoljanak olyan emberek, akikhez te hozzá sem akarsz nyúlni. Cuppogó nyálas szájjal leheljenek a pofádba 200 kilós kancigányok, hogy hol a puszikájuk.

2017. jún. 30. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Egyszeruen csak megpaskolod ovatosan a vállát, vagy megfogod az alkarjat mikozben nevetsz.

Ehhez miert kell tutorial? :D Ennek spontan kene jonnie.

2017. jún. 30. 22:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Gratulálok, kedves #12, megint sikerült felülmúlnod magad :D

Átfutott most az agyamon, hogy elkezdem tovább részletezni a dolgot, de eszembe jutott, hogy az olyan emberek mint Te is, javíthatatlanok vagytok ilyen téren

Ha nem tetszik a téma, és csak a negatív sz*rságaidat akarod itt kiadni, akkor azt ajánlom hogy keress másik elfoglaltságot

Én is szánalommal tekintek azokra a pasikra akiket írtál, és megértem a viszolygásod: de ha annyira csökött agyú vagy, hogy már egyből leírsz engem anélkül hogy megpróbálnád megérteni hogy én nem az a csöpögő szájú, kiéhezett "szia cica, van gazdád" sötét tapló típus vagyok, akkor sajnálom, de tényleg inkább fogd be a szádat, és menj aludni

Sok sikert az élethez az elkeseredett, szánalmas hozzáállásoddal ✌😄

2017. jún. 30. 22:28
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha Te nem tudsz azonosulni velem, az nem az én problémám; ugyanúgy az lennék egy ilyen faragatlan nővel való találkozás után, mint aki előtte voltam, és leszek

Valószínűleg nem is alakulhatna ki közöttünk olyan beszélgetés ahol meg szeretnélek érinteni, mert az is lehet hogy egyszerűen taszítanál már előtte is: bár nem hinném, mert az emberek 95%-val meg tudom találni a közös hangot, persze ha erre nem vagy nyitott akkor azt levenném, és illedelmesen otthagynálak, egy megkönnyebbült sóhajjal :D

Ne haragudj, de ha legalább valóban megindokoltad volna azt, hogy mi a problémád, akkor én is másképp gondolnék arra amiket írtál, de így nekem egy iszonyat suttyó és kellemetlen személy benyomását keltetted

Ha szeretnél erről beszélgetni, akkor írj üzenetet, mert ez már abszolút off-topic a kérdéstől: igen, szeretnék veled beszélgetni, ennek ellenére is :)

2017. júl. 1. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:
En nokent maximum azoktol a ferfiaktol veszem jo neven az erintest akiket vonzonak tartok. Masoktol nem, pont. Lanyoktol sem. Lehet te birod, ha letapicskolnak, de legyszi ne fogdoss masokat, hacsak nem ad konkret jeleket ra, hogy bejonne neki. Az, hogy nevet valamin egy beszelgetes kozben amit mondasz, meg nem jel.
2017. júl. 1. 03:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Idegeneket elsőre ne taperolj szerintem se. Lehet, hogy neked ez a kommunikáció része, de légy tekintettel, hogy az emberek ilyenkor zavarba jöhetnek amit általában nem szeretnek, ezért nem illik. Abból indulj ki, ha a hapsival való kézfogásnál mondjuk ráfogtok a másik kezetekkel is a másik kezére, vagy van egy vállveregetés, akkor ezt a továbbiakban is nyugodtan megteheted. Nőknél ha puszit kapsz, közben közel van a felsőtestetek vagy ráfog a felkarodra válladra akkor ugyan ezeket simán te is megengedheted magadnak. Vagy belépsz elé fél méterre, ha ellép akkor az is "felcseszi", hogy belemásztál az "aurájába", nemhogy még megérintsd. Ha nem lép el, akkor nem zavarja a jelenléted és valszeg az érintés sem (de azért ne vedd készpénznek). Tanulj meg disztingválni, ne random nyúlkálj.

30/f

2017. júl. 1. 04:38
 18/18 A kérdező kommentje:

Hmmm, köszönöm, ennek utànakérdezek kifejezetten magyar lányoknál akit ismerek, akkor.

Lehet már elfelejejtettem hogy nem kellene az imperialista nyugati világ cikkjeit olvasgatnom, mert Kelet-Európában már az is halálos bűn, ha valakihez hozzászól az ember ;)

Sikeresen elszomorítottak a kommentjeitek ezzel kapcsolatban, de ha ez a többség véleménye, akkor ez a többség véleménye

2017. júl. 1. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!