Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha beszélgetek egy nővel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszélgetek egy nővel, és felszabadult/vidám a hangulat, hogyan tudom játékosan megérinteni? Ha esetleg vannak itt hölgyek, tudnátok adni pár tippet?

Figyelt kérdés

Nem "felszedni" akarok senkit, csupán imádok beszélgetni férfiakkal és nőkkel egyaránt, és szerintem az egyik legjobb érzés, ha valaki hozzám ér, vagy megsimogat, fel tudja dobni a hangulatot

Én is szeretnék ilyen érzést okozni másoknak, csupán kicsit furcsának találom még :)

2017. jún. 30. 21:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Férfi vagy vagy nő?
2017. jún. 30. 21:05
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ez számítana :)

Nem vagyok biszex, de mindenkivel imádok ismerkedni és feldobni a hangulatát, pasiknak is, bár velük tisztán csak baráti jelleggel

21/F

2017. jún. 30. 21:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Akkor nem a pua éringetős marhaságot szeretnéd gakorolni?
2017. jún. 30. 21:09
 4/18 anonim ***** válasza:
31%
De arra nem gondolsz, hogy másnak ez nem esik olyan jól, mint neked?
2017. jún. 30. 21:19
 5/18 A kérdező kommentje:

#4: köszönöm a kommented, nemes egyszerűséggel: nem

Ha látom hogy negatív hatást kelt, akkor többet értelemszerűen nem csinálom. Azt értsd meg, hogy ez nem mondjuk a fenekén vagy hasonló területeken van, hanem egyszerűen csak a karján az illetőnek

Szerintem az enyém a szabadság, hogy kifejezzem magam azzal ahogyan mozgok/beszélek társalgás közben

2017. jún. 30. 21:24
 6/18 anonim ***** válasza:
31%
De a másikat nincs jogodban a karján sem tapizni, csak azért, mert neked az jó érzés. Semmi empátia nem szorult beléd?
2017. jún. 30. 21:25
 7/18 A kérdező kommentje:

Nézd, szerintem vagy:

1.) nem érted a lényeget, hiszen írtam hogy csakis felszabadult beszélgetés során tenném

2.) Te iszonyodsz ennyire a gondolattól

Sajnos egyik ellen se tudok (akarok) tenni semmit :)

Ha vannak olyanok akik nem olyan méregzsákok mint Te vagy, azoknak viszont szívesen hallanám a véleményét

2017. jún. 30. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:
24%
hagyjad kérdező, az efféle feminácikat úgysem lehet meggyőzni
2017. jún. 30. 21:45
 9/18 anonim ***** válasza:
Reiki-t ismered? Menj el!
2017. jún. 30. 21:48
 10/18 A kérdező kommentje:

#9: már hallottam róla persze (Reiki ASMR, stb.), de nem igazán tudom minlehet az :)

(By the way, ha esetleg nem hallott volna valaki az ASMR-ról, keressen rá este, elalvás előtt: hihetetlen lazító, megnyugtató videók vannak különféle audiovizuális élményeket mimikálnak akik videózzák)

Ehhez a Reikihez nem kell ilyen "mesterkélt" környezet? :D

Mintha mondjuk egy teljes testmasszázst akarnál adni valakinek?

2017. jún. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!