Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják azt a PUA-k, hogy a nők számára nem fontos a külső, csakis a belső?
De lehet. Ha van egy normalis kulsod, vagyis nem vagy minuszos pl amiket te is irtal, elallo fulek stb. Megfeleloen, muvelt vagy, nagyjabol karban tartod magadat siman talalhatsz egy teljesen atlagos lanyt. Csak legyen megfeleloen nagy a merites. Pl ha egy 500 fos faluban laksz, ahol van 50 korosztalybeli lany, ott azert sandoszos, hogy egyedul maradsz, de meg ott sem biztos.
Soha nem azzal van a baj, ha valaki normalis. Most ugy oszinten, van egy atlagos srac, akinek van munkaja, hobbija, baratai, de mem sikeres a parkapcsolat teren az most selejt? Nem csak osszesen annyi a baja, hogy azokat az ertekeket amiket kepvisel egyszeruen nem tudja csunyan fogalmazva marketingelni onmagat elegge.
Egy allasinterviewn se fogja senki megsajnalni, hogy bar nem te vagy a legjobb a poziciora, de azert felvesznek mert Terez Anyat jatszik a fonok.
Egy jo külsővel konnyebb ismerkedni ez igy van. De az sem garantalja, hogy jobb minoseguek lesznek azok a kapcsolatok amiket az az egyen kialakit. Csak annyi elonye lesz, hogy egy parkapcsolatban sokkal jobban megismered a noket, sajat magadat, az alkalmazkodast es igy tovabb.
Ez hihetlen, hogy te mindenhol ott vagy.
De amugy itt sincs igazad.
A nonenek meg kell talania benned azt a dolgot amiert veled akar lenni.
Az elozo kapcsolatomban pl a humor volt a kulcsfontossagu. Konnyesre rohogtuk magunkat mindig, ez hozott bennunket ossze.
Az egyik munkatarsnom, abba lett szerelmes ahogy a parja fest s ahogy a festesrol tud mesleni.
A testverem WOWozott ott ismerte meg a ferjet. Nah o aztan se nem penzes, jokeputol meg magastol nagyon messze van.
Szomoru, de mivel a nok valasztanak igy ha ok nem talanak benned semmi olyat ami szamukra is ertek akkor abbol nem lesz semmi. Viszont az a barmi tenyleg akarmi lehet!!
21
Igazából nem vagyok irigy azokra, akik a pénzükkel kapnak nőhöz, mert egyértelmű nincs igazi vonzalom, csak ésszerűség és haszonszerzés céljából van vele a nő. A nő max eljátssza a szerető párt és színleli, hogy élvezi a szexet de nem hiszem, hogy ettől olyan jól fogja érezni magát az illető férfi.
Ezért ha sok-sok pénzem lenne, akkor sem hirdetném, sőt titkolnám ismeretlenek előtt és teljesen szerényen öltözködnék, viselkednék, hogy ne adjak esély annak, hogy valaki csak a pénzemért legyen velem. Szánalmas az a férfi is aki belemegy egy ilyen fajta érdekkapcsolatba és nem kell neki őszinte érzelem és vágy. Az aztán az igazi egoizmus tetőfoka, amikor elég, hogy számodra megvan az élvezet, a másik félnek pedig nincs...dehát ezek a személyek alapból egoisták, úgyhogy nem meglepő, hogy nem érdekli őket viszonzott érzelem meg vágyak.
22
Szerintem a nő szexuálisan csak olyan férfihez tud őszintén vonzódni akinek a külsejéhez tud vonzódni. Mert valljuk be, az indítja meg igazán a fantáziát, vágyakat, érzelmeket stb. Még akkor is ha a PUA-k pénzszerzés céljából arról akarnak meggyőzni, hogy a nők nem úgy működnek mint mi. Sőt sokkal inkább úgy működnek.
Így az a büdös helyzet áll fenn, hogy a nők a férfiak kb 20 %-ára vágynak, izgulnak. Olykor még ehhez, hozzájön még plusz 15-20 % akiket olykor vonzónak találnak (ezek az átlag feletti valamivel csávók) És arra jutunk, hogy férfiak csak 40 %-a tapasztal meg milyen amikor tényleg kívánja egy nő. Szomorú de szerintem ez így van.
#23, nem vagyok ott mindenhol, azokhoz a kérdésekhez válaszolok, amiben kompetens vagyok. Kertészkedés vagy űrkutatás témakörnél sehol nem szoktam válaszolni.
Azt állítod, hogy meg kell találnia a nőnek a dolgot, amiért velem akarna lenni. Ezzel nincs is baj. A baj azzal van, hogy a 80%-nál ez a jó külső és a pénz, nem a humor. Nem véletlen, hogy a nőknél népszerű férfiak közt arányaiban sokkal több a faragatlan tuskó - megtehetik, hogy azok legyenek, mert így is lesz nőjük.
Mellesleg én se vagyok irigy azokra, akik pénzéhes nőket kapnak meg. Ilyenre ugyanis nincs szükségem, az összes golddigger az övék lehet, legalább nem raboljuk egymás idejét.
A PUA már csak azért se működhet, mert úgy adja elő, hogy ez egységesen minden nőnél működik. Ami nyilván nincs így, mint ahogy nem szereti minden nő a tökfőzeléket vagy a csirkepaprikást rizi-bizivel.
25
Ez tény. Ez a PUA dolog szerintem csak az alacsony önértékelésű, könnyen befolyásolható nőknél működik, de náluk épp az a vicces, hogy ezek nélkül a trükkök nélkül is pont ugyanannyi esély lenne hódítani :)
Vannak a rendes és aranyos lányok (úgy 2-3%-a a lányoknak), náluk nem kell semmi humbug, csak rendesnek, normálisnak lenni. Sajnos mivel arányaiban véve túl kevesen vannak és sokan pályáznak rájuk, ezért túl kicsi az esély egy ilyen lány becserkészni. Szerencsével talán.
Kompetens?? WTF??
Az a baj, hogy hazudgalsz ossze-vissza pofatlanul.
Azt allitottad, minden fellelheto anyagot elolvastal, ami nyilvan hazugsag, es csak azert irod, mert eleg furcsa lenne bevallani, hogy max lattal 1-2 videot temaban magyarul. S ragoogliztal egyszer, hogy mi az a pua. En mar tobb mint 100 pua eloadot ismerek, magyar kulfoldi egyarant. De egy sem hangsulyozom egy sem!! Mondja, hogy minden no megkapható. Egy sem!!
Meg abbol is latszik, hogy fogalmad sincs az egeszrol, mert ugy beszelsz rola mint egy methodus. Pedig ez nem az!! Talan van egy ketto, ami methodusba illeszti be az alapelveket. De akkor sem a methodus beszel a lannyal, hanem te magad.
Kedves kerdezo?
Kivancsi lennek milyen trukkokre gondolsz?
Talan van egy varazsige amitol leugrik a bugyi?
Tanits meg ra ;)
A PUA egy eletstilus.
Van egy kis gond, a teoriaddal. Megha ossze is jon, egy normalis rendes csaj veled. Akkor te azt mennyi esellyel fogod tudni, megtartani ot? Majd jossz ide sirva mint minden nap valaki, hogy a baratnom, kiszeretett belolem, meg megcsalt, azt hittem o mas. Nem olyan mint a tobbi lany...
Persze, hogy ez lesz a vege, ha a no mellett egy masik no van es nem egy ferfi, akkor persze, hogy elkezd egy férfi utan vagyakozni, teljesen normalis reakcio.
Te Bimbo, szerintem olvasd el a ket sajat valaszodat. Az egyiben azt irod, hogy egyes nok penzert fekszenek le a ferfiakkal, a masikban meg azt, hogy csak a kulsohoz tud vonzodni. Egyik uti a masikat.
Jah persze, a nok es a ferfiak tok ugyanugy mukodnek, jah en is azt tapasztalom.. (Irónia)
Komolyan nem ertem, most te csak provokacio gyanant irtad ki a kerdest vagy miert? Mert akkor odairhattad volna, az en meggyozodsemmel elentetes velemenyek nem erdekelnek. Megsporolhattam volna a szabadidombol legalbb fel orat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!