Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találtam egy lányt. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam egy lányt. Mit csináljak hogy megszerezzem és ne veszítsem el?

Figyelt kérdés

a kölcsönös szimpátia meg van, de félek hogy mégse akar velem semmi komolyat.

magamat adom, de megpróbálom nem kimutatni, hogy úgy érzem csakis Ő kell nekem. előtte még senki sem kellett nekem és úgy gondolom hogy utána sem kellene ennyire senki.

hogy csináljam hogy ne ijesszem el a beteges rajongásommal hogy viselkedjek vele?

2010. máj. 19. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés , akár magamat hallanám.
2010. máj. 19. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
maradj őszinte.légy kedves és szépen lassan add a tudtára hogy neked csak ő kell és hogy mennyire fontos számodra.csak szépen lassan,mint az orgazmus :) de komolyan őszinte,kedves,udvarias,katonás :d és aranyos,sok sikert.puszi
2010. máj. 19. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is derítsd ki, hogy neki mik a szándékai. Ha ő is komoly kapcsolatra vágyik és Te is, akkor sima ügy. ha még nem tudja, mit akar, akkor semmiképp ne erőltess semmit, mert azzal elüldözheted. Az őszinteség nagyon fontos egy párkapcsolatban. Légy hűséges és kitartó és ne szágyelld a tudtára adni, hogy mennyire imádod ;)
2010. máj. 19. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyakörvet és pórázt neki. Így már talán nem veszíted el ; )
2010. máj. 20. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy csak szeresd, a többit úgysem nagyon tudod befolyásolni
2010. máj. 20. 00:57
 6/7 A kérdező kommentje:

azt hallottam valakitől hogy ő is komoly kapcsolatot szeretne, ezért sem volt még barátja.

állítólag én is bejövök neki ezt ő mondta. csak olyan hallgatag, meg nem érzem, hogy mindig örülne nekem.

2010. máj. 20. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nehezen oldódik fel a fiúk vagy épp a Te trásaságodban. Ez utóbbi azért is lehet, mert tetszel neki. :)

Légy vele őszinte, hallgasd meg a véleményét. Hívd el randizni és puhatold ki, hogy miket szeret. Ha már tudod, akkor tudatosan vidd ilyen helyekre, hogy lássa törődsz vele.

Ne vágj a szavába, ha kinyitja a száját. Ezzel elérheted, hogy legyen mersze beszélni.

Tetszik, hogy nem csak megszerezni akarod a lányt, hanem meg is tartani.

Azt nyugodtan elmondhatod neki, ha szóba kerül, hogy Te komoly kapcsolatot akarsz. Ebből leszűrheti, hogy nem csak egy gyors numerára hajtasz.

Sok sikert!

U.I.: A beteges rajongásodon legyél úrrá. Gondolj bele, hogy ha Téged üldözne valaki a beteges rajongásával, az egy idő után rémísztő lenne. Azért rajongsz érte ennyire, mert még nem történt igazán köztetek semmi. Ha már meglesznek az első lépések, ez a rajongás lecsökken normális szintre.

2010. máj. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!