Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy lányt. Mit csináljak hogy megszerezzem és ne veszítsem el?
a kölcsönös szimpátia meg van, de félek hogy mégse akar velem semmi komolyat.
magamat adom, de megpróbálom nem kimutatni, hogy úgy érzem csakis Ő kell nekem. előtte még senki sem kellett nekem és úgy gondolom hogy utána sem kellene ennyire senki.
hogy csináljam hogy ne ijesszem el a beteges rajongásommal hogy viselkedjek vele?
azt hallottam valakitől hogy ő is komoly kapcsolatot szeretne, ezért sem volt még barátja.
állítólag én is bejövök neki ezt ő mondta. csak olyan hallgatag, meg nem érzem, hogy mindig örülne nekem.
Valószínűleg nehezen oldódik fel a fiúk vagy épp a Te trásaságodban. Ez utóbbi azért is lehet, mert tetszel neki. :)
Légy vele őszinte, hallgasd meg a véleményét. Hívd el randizni és puhatold ki, hogy miket szeret. Ha már tudod, akkor tudatosan vidd ilyen helyekre, hogy lássa törődsz vele.
Ne vágj a szavába, ha kinyitja a száját. Ezzel elérheted, hogy legyen mersze beszélni.
Tetszik, hogy nem csak megszerezni akarod a lányt, hanem meg is tartani.
Azt nyugodtan elmondhatod neki, ha szóba kerül, hogy Te komoly kapcsolatot akarsz. Ebből leszűrheti, hogy nem csak egy gyors numerára hajtasz.
Sok sikert!
U.I.: A beteges rajongásodon legyél úrrá. Gondolj bele, hogy ha Téged üldözne valaki a beteges rajongásával, az egy idő után rémísztő lenne. Azért rajongsz érte ennyire, mert még nem történt igazán köztetek semmi. Ha már meglesznek az első lépések, ez a rajongás lecsökken normális szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!