Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SEGÍTSÉG! Mit tegyek? Találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! Mit tegyek? Találkozzak vele? Vagy ez még korai az én koromban?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ő 15 éves én 14. Ő Bagon lakik én Érden. MSN-en beszélgetünk. Találkozni akar, de én nem tudom, hogy mit érzek. Nem tudom, hogy tetszik-e. Meg valahogy félek, félelem érzetem van ha csak rá gondolok az egészre. 3-mas tanuló->ez számít???

MIT TEGYEK SEGÍTSÉG....

2010. máj. 19. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:

hagyd a francba, ennyi idősen távkapcsolatba élni, nem csak bonyolult/kivitelezhetetlen, de ciki is.!

ha van rá mód egyszer fektesd meg, utánna meg tűnj el. :)

Juci néni 72/L

2010. máj. 19. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:

3as tanuló - azt jelenti rendőr lesz belőle

amúgy meg tanulj baz.dmeg te is ennyi idősen hogy többre vidd ne pedig szétkurasd magad ilyen fiatalon

2010. máj. 19. 17:56
 3/10 A kérdező kommentje:
ki akar sexelni? Én egy normális lány vagyok egy normális kérdéssel!!!!! VÁLASZOK???? NEM A SEXRŐL VAN SZÓ!! FIGYELD A KÉRDÉSEM ÉS SEGÍÍTS!
2010. máj. 19. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megprobalhatod. Ha o az elso szerintem teljesen normalis reakciod van. En is be voltam szarva az elso talitol. Ne legyel vegyel erot magad biztos jo lesz. En is elbizonytalanodtam az elso elott. Sok ha csak egy masik pasival az elso volt. Es ha meg tudjatok oldani a heti egy kezlt talit (7vegen) siman szoba johet. Ne aggodj!16/L
2010. máj. 19. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
*egy,ket talit
2010. máj. 19. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
"félelem érzetem van ha csak rá gondolok az egészre" - ezt úgy hívják, hogy rossz előérzet, megérzés. Nekem sokszor bejön. Lehet, hogy érdemes lenne rá hallgatnod...
2010. máj. 19. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nagyon jól gondold meg, de ha nem tudod eldönteni, hogy tetszik-e, akkor még mindenképpen várj. Meg ahogy írod is, hogy félsz... Mióta beszélgettek? Én is találkoztam már többször is olyan fiúval, akivel msn-en beszélgettünk csak előtte, de nekem ott megvolt a biztonságérzetem, megbíztam bennük. Szerintem amíg ezt nem érzed, addig mindenképpen várj és ne hagyd, hogy ráderőltesse. A tanulmányi eredmény nem feltétlenül számít. Nekem mindig fontos volt, hogy okos legyen a fiú, de ettől még lehet értelmes :)

18/L

2010. máj. 19. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha félelem érzeted van, hagyd a fenébe. Saját tapasztalat, hogy amivel kapcsolatban rossz előérzeted van, azt kerülni kell. És ha még nem is vagy biztos abban, hogy tetszik, pláne ne menj bele!

Az, hogy 3-as tanuló általában azt jelenti, hogy nem foglalkozik a sulival, tehát nem megbízható. (Tisztelet a kivételnek, nekem is van jó haverom, aki nem kitűnő tanuló.:) )

2010. máj. 19. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
ha csak msn-en beszéltetek akkor hagyd:) a online ismerkedés semmire se jó. én is annyi idős vagyok mint te.. csomót msneztem énis pasikkal és sosem jött össze... mostmár mondjuk párkapcsolatban vagyok egy 17 éves sráccal, de ez a valóságnak köszönhető és a véletleneknek nem az msn-nek :D szóv. szerintem kapcsold ki a gépet és irány a való világ (itt nem a bulizásra gondolok hanem a suli, mozi délutáni hülyülés a bnökkel stb-re)
2010. máj. 19. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele, mert mi van akkor, ha élőben nem 15 hanem 45? :D
2010. máj. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!