Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés Tényleg szégyellnem kellene magam amiatt, mert nekem nem kell olyan férfi, akinek vannak korábbi kapcsolatából gyerekei? Ti tudnátok más nő fészekalját nevelgetni? Mert én nem. 30N
Utolsó ez tényleg brutális, abnormális dolog, érzem a sorokon keresztül is a helyzetben lévő tehetetlenséget frusztrációt.
Itt bejön a képbe az is, hogy kicsi részben a gyerek is hozzájárulhat a felnőttek családjai közötti békéhez, ahhoz, hogy ne alakuljanak ki ezek a kérdéses helyzetek. Szerintem ha kisebb gyerekről van szó, akkor olyan a helyzet, hogy te is nyugodtan beleszólhatsz, ha meg már el lehet várni a gyerek kora miatt az érett, intelligens viselkedést, akkor beszélni, beszélni, megbeszélni. Nálunk az összes rossz közül ez bizonyult a kevésbé rossznak.
Nem, nem kell szégyelned magad ezért a dologért.
Sokkal inkább az ilyen fészekalj kifejezések miatt kellene szégyenkezned személy szerint egy gyerekre sose mondanék ilyet.
Egyébként nagyon nehéz ez a szituáció ha az egyik félnek van gyereke és jön egy új ember a családban legyen az nő vagy férfi.
Itt minden kép az anyukán/apukán bukik el sokszor a dolog.
A gyerek úgy viselkedik ahogy nevelik a szülei.
Ha speciel én kerülnék ebbe a szituációba hogy van egy gyerekem és akadna egy új párom aki hozzánk költözne, első dolgom lenne a gyerekemmel leülni és elmagyarázni neki a dolgokat. Sosem kérném a páromat ebbe a szituációba hogy nevelje helyettem a gyerekeket mert nyilván az az én dolgom és az is hogy se a gyerek ne érezzen ebbe hátrányt hogy van velünk egy férfi és a párommal is tudjuk kezelni ezt a szitut. Úgy gondolom mindig azon van a felelősség akié a gyerek neki kell szinten tartani a mérleget hogy ne legyen utálkozás a családban.
Megválogatjuk kinek szülünk. Ennyi. aki lelép olyannak nem. akinek már csak a gyanúja is felmerül,nem. előtte évekig kell kiismerni egymást
és nem,nem várnám el hogy az én pnám gyümölcsét más nevelje.
Úristen!!!Hogy beszélhetnek így egyes felnőttek(?) egy gyerekről?Ti betegek vagytok!!!
Nem, nem kell szégyellned, de kerüljön is el téged Kérdező olyan férfi, akinek van gyermeke.Hogy lehet "fészekalj"-nak nevezni egy gyereket aki semmiről nem tehet?!Ez miatt szégyellheted magad, de nagyon.
Ismerkedj gyermektelen emberrel.
Elváltam, megismertem párom, a kislányom akkor 5 éves volt.A mai napig nem "neveli", de okosabbnál okosabb tanácsokkal látja el, rengeteget játszik vele.
Így fogadott el, így szeretett meg, és ezért egy életen át hálás leszek neki, hogy a gyermekemnek gondtalanok lehetnek a mindennapjai!
Meet egy szülőnek mindig a gyereke lesz a legfontosabb!
15 te aztán egyszerűre veszed az életet!
1. Ha előre lehet tudni hogy annyi egy kapcsolatnak, szerinted vállalna bárki is gyereket?
2. Olyan még biztos nem volt a történelemben hogy 10 év együttélés, majd gyerekvállalás után ment tönkre egy kapcsolat igaz? Ennyira okosnak hiszed magad?
Kérdező! Nem kell más gyerekeit nevelned, de nem is kell lenézni senkit akinek van gyereke és esetleg egyedülálló! Egyszerű a dolog, keress olyan 30-as pasit akinek nincs "fészekalja"! Vagy ez nem is olyan egyszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!