Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok félnek a pisztolytól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok félnek a pisztolytól, önvédelmi fegyvertől egy férfin?

Figyelt kérdés

Egyszer tizenévesen ki akart rabolni egy cgyerek késsel, de csak az mentett meg hogy volt a kabátzsebemben egy paprika spray tök veletlenül amit régen ajándékba kaptam. Azóta pár gázspray mindig van nálam és sokszor gumilövedekés pisztoly is rejtve viselve, amit senki nem láthat. (Van rendőrségi engedélyem is magamnál hordani)

Azt hogy van pisztolyom sokszor csak több randi után mondom el (vagy miután már lefeküdtünk), de a gázspray-ről vagy hogy ki akartak rabolni, nem nagy dolog beszélni, mert egy élet alatt mindenkinek voltak ilyen tapasztalatai.

Na de van nő, aki már attól csúnyán néz hogy fegyverem van. Nem mindegyik, mert volt barátnőm akivel néha el is jártunk lövöldözni. A legtöbben elfogadják,ha nem is érdekli őket. De sok ember van aki úgy látom kb azt tartaná a legjobbnak, hogyha ki akarnak rabolni, hogy még én adjam a vazelint a rablónak, hogy könnyebb legyen.

Te hogy állsz hozzá ehhez? Mik a saját tapasztalataid? (Nem csak az őnvédelemben, hanem ismerkedésnél is. Nemtől függetlenül érdekel minden válasz.)

2017. jún. 16. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

En mindenfele fegyverert rajongok. Jobb lenne,ha egy Smith&Wess.nt hordanal igazi lovedekkel. En ezt mondanam max. :) Szoval ,en nem ilyedek meg. Vmi dogos not szedj fel,ne szolid not.

N

2017. jún. 16. 15:43
 12/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Engem ugyan nem, kifejezetten jól bánok a fegyverekkel.

Mondjuk nem értem, mi köze van az ismerkedéshez annak, hogy neked fegyvered van. El nem tudom képzelni azt a szituációt, ahol ez beszélgetésnek feljön, vagy fontos lehet.

2017. jún. 16. 15:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem simán ki lehet térni ilyen témára is ismerkedésnél, randizásnál. Miről beszélsz, ha nem magadról? És, ha szereted a fegyvereket és ez az egyik hobbid akkor lehet róla beszélni. Bár lehet csak én beszélek idióta dolgokról randin és inkább valami mit tdom én miről kellene beszélni.

Mindenesetre ajnározni tuti nem kell ezt a sztorit. Nekem nincs fegyverem, de álltam közel ilyen dolgokhoz.

2017. jún. 16. 16:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, félnek, pedig pont hogy őket is védi az, ha a pasasnak van.

A közbiztonság manapság egy nagy nulla, a vagyon- és életelleni bűncselekmények száma megnégyszereződött, gyakorlatilag bárhol megtámadhatnak és kirabolhatnak, akár meg is ölhetnek. A bűnözőnek csak jogai vannak, a policájok meg leszarják az egészet, nehogymá' romoljon a bűnügyi statisztikájuk. Inkább a vasúti átjárónál trafiznak, szerencsére erre még van kapacitás.

És ezeket tartjuk el az adóforintjainkból :D szolgálunk és védünk, hogyne, a bűnözőket...szánalmas legalja bohócgyülekezet :@

2017. jún. 16. 20:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy kardom van otthon nem éles, de csonttörésre egy ember felnyársalására több mint elég, ha kell. Van pár tőr. Nálam szokott lenni egy 40cms darab menetesszár 4 12es anyával, nem kellett használnom, végtagok eltörésére vagy koponya bezúzására bőven elég az is.

30/f

2017. jún. 17. 02:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!